Celebrity News

Ona mu je bila najveća podrška tokom oporavka od moždanog udara! Upoznajte stariju ćerku Žarka Paspalja: Staša je prava zavodnica (FOTO)

Starija ćerka Žarka Paspalja lepotica je na mamu

Ona mu je bila najveća podrška tokom oporavka od moždanog udara! Upoznajte stariju ćerku Žarka Paspalja: Staša je prava zavodnica (FOTO)

Starija ćerka Žarka Paspalja, Staša Paspalj ne voli publicitet. Istog stava je i četiri godine mlađa Anja, koja tek povremeno koristi društvene mreže. 

Staša je ipak nešto aktivnija na tom polju, te njenih slika na Instagramu ima napretek.

Boško Karanović

 

Slike su dokaz da je mezimica bivšeg košarkaša lepotu nasledila od majke Milke, istovremeno svedoče tome da ona dugi niz godina ne živi u Srbiji.

Pročitajte: TUGA! Žarko Paspalj doživeo moždani udar i to u najnezgodnijem trenutku na javnom mestu (FOTO)

Još dok je Žarko bio aktivan u sportu osetila je čar inostranstva, te obožava putovanja,  a po svoj prilici najviše joj se dopao Tornoto, gde se i skućila.

U Kanadi se nakon svršenih studija menadžemnta i zaposlila, a nije tajna da rado gosti roditelje i sestru.

Instagram

 

Svojevremeno je sam Paspalj otkrio da su mu najveće brige upravo kada je reč o njegovim naslednicama. Čak i danas kada su odrasle žene ne prođe dan da ih ne pozove i pita da li im treba pomoć.

S druge strane izuzetno je iz mnogo razloga ponosan na obe i to ne skriva.

Pročitajte: Zar da ovako živi pored oca milionera? Stariji sin Vlade Divca otvorio vrata skromnog doma u Americi - Mreže gore od komentara (FOTO)

Starija ćerka Žarka Paspalja vrlo je uspešna na polju mendžemnta, dok je njegova mlađa mezimice u skladnoj vezi već dugi niz godina i planira porodicu. 

Instagram

 

Koliko on brine za njih dve, toliko su one fokusirane njegovo zdravlje. Upravo one, kao i supruga bile su mu najveća podrška tokom oporavka nakon moždanog udara.

Komentari (0)

Loading