Celebrity News

Bračni tarapeut više odmogao nego što je pomogao: Fanovi su očajni zbog vesti koje su stigle od Andrije Miloševića i Sandre Tomić

Brak Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić na prvom izazovu

Bračni tarapeut više odmogao nego što je pomogao: Fanovi su očajni zbog vesti koje su stigle od Andrije Miloševića i Sandre Tomić

Za jedan od skladnijih važi brak Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić. Glumački par od prvog dana veze potpuno je posvećen zajednici, kojoj se odnedavno prodružio i njihov mezimac, sin Relja. Podrška, oslonac su jedno drugome, obožavaju putovanja po Južnoj Americi, a spaja ih i ljubav prema glumi, najpre pozorištu zahvaljujući kojem su se i upoznali.

Pročitajte: TAJNO VENČANJE Andrije Miloševića i Sandre Tomić! Mlada blista na ceremoniji u crkvi, oko njih samo kumovi i najbliži

Pre par godina oni su sa kolegom Viktorom Savićem otvorili pozorište Teatar na brdu na Banovom brdu i time obradovali ljubitelje pozorišta iz tog dela prestonice.

Jovanka Bojković

 

Pozorište već neko vreme izuzetno lepo radi, Andrija i Aleksandra dovode kolege širom Srbije da kod njih igraju, sve predstave su posećene, a uporedo sa tim oboje su angažovani po pitanju serija i filmova.

Pročitajte:Jeste 35 godina mlađa, ali i on se drži! Evo zašto su sinoć svi gledali u Mimu Karadžića i njegovu devojku Natašu FOTO

Njihova zajednička serija, projekat koji su producirali, a u kom su glumili supružnike "Slatke muke" stalno se reprizira, a jedan insert posebno je privukao pažnju javnosti i dospeo čak i na društvene mreže u vidu štosa namenjenim emotivnim partnerima.

Instagram

 

Mnogi venčani ili nevenčani parovi su se poistovetili sa situacijom iz inserta, te ga često objavljuju na svojim profilima kao nešto duhovito. Naime, u pomenutom insertu Andrija i Aleksandra su kod bračnog prihoterapeuta koji im je, po svemu sudeći, više odmogao neko pomogao, dok u opisu stoji.

Pročitajte: Toliko iščekivano venčanje: Andrija i Đeđa stali na ludi kamen u tajnosti! (foto)

- Išli kod terapeuta za složni brak, posvađao nas evo već deset dana ne pričamo.

Instagram/bosko karanovic

 

 

Puno je projekata na kojima su Andrija i Aleksandra tokom godina zajedno radili. Film "Taksi Bluz" vrlo je lepo prošao kod publike, a publika najviše voli predstavu "Šećer je sitan osim kad je kocka" koja je nedavno imala svoje jubilarno stoto izvođenje.

Komentari (1)

Loading
Darko

15:48 17.06.2023

U braku,vezi ako sami nemozete resit problem,sigurno vam drugi neće pomoći,ma koliko bili stručni!