Celebrity News

Kebina ljubavnica iznela nove detalje afere koja je potresla region! Auuu Kebo, gde će ti duša? (FOTO)

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe ne smiruje se

Kebina ljubavnica iznela nove detalje afere koja je potresla region! Auuu Kebo, gde će ti duša? (FOTO)

Svima je jasno da se bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, Ljiljana Jevremović neće smiriti dok istinu ne istera na čistac.

U par izjava datih za medije ona je već dosta toga otkrila o pevačevoj preljubi i odnosu koji je sa njim godinama gajila, ipak pojedine detalje smatrala je da zbog ćerke nije poželjno da objavi javno.

Pročitajte: Nisam jedina, varao je Olju i sa NJOM - Kebina ljubavnica otkriva ko je Kebina DEVOJKA! Olji će srce pući od tuge (FOTO)

Budući da je njena i Kebina vanbračna naslednica već odrasla devojka, koja se bavi pisanjem i prepuna je razumevanja za majčinu ogorčenost, Ljiljana je odlučila da ponovo otvori stare rane.

Na Facebook-u je objavila fotografiju improvizovanog kostura sa mirkrofonom i napisala.

Facebook

 

- Dragan Kojić Keba pravo lice duha.

Ovim gestom ona je mnoge nasmejala, s druge strane pokrenula je medije da ponovo govore o burnoj prošlosti estradnog umetnika, za kojeg se do pre par godina verovalo da je uzoran suprug Olje Kojić sa kojom ima sina Igora i ćerku Natašu. 

ATA Images

 

Njene izjave stare i nove ponovo kruže portalima  a jedna je posebno ostala upečatljiva. Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, elem, ispričala je kako pevač tokom romanse sa njom nije imao mnogo novca, da je bio štedljiv i stalno gasio sijalice u stanu koji je ona plaćala. Da je više vremena provodio kod nje nego u domu kod Olje i dece, te da je lično on insistirao da Ljiljana zatrudni.

Pročitajte: Brak Olje i Kebe je ZAVRŠEN! RAZVOD posle 30 godina, Igor i Taša ništa ne mogu da promene! Evo kome je pripala kuća

Navodno u doba ovulacije bacio joj je kon*ome kroz prozor te je ona ubeđena da je baš tada ostala u drugom stanju. Istakla je i da je pevača odmah obavestila o trudnoći, da ništa nije krila te da se on tome radovao.

Instagram

 

Ovo Ljiljanino prisećanje posebno je potresnlo širu javnost, najpre one koji samostalno odgajaju decu ili su pak doživeli njenu sudbinu.

 

Komentari (0)

Loading