Celebrity News

Prvu ljubav je upoznao u striptiz baru, a onda... Bivša supruga Gorana Bregovića je neviđena lepotica, pogledajte fotografije (FOTO)

Ljubavni život Gorana Bregovića ne prestaje da intrigira domaću javnost

Prvu ljubav je upoznao u striptiz baru, a onda... Bivša supruga Gorana Bregovića je neviđena lepotica, pogledajte fotografije (FOTO)

Ata Images

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora nosi i titulu miljenika žena, a ljubavni život Gorana Bregovića i dalje intrigira domaću javnost. Priča po kojoj bi, bez problema, mogao da se snimi ozbiljno dobar film počela je kada je slavni muzičar svoju prvu suprugu upoznao u – striptiz baru.

Pročitajte: Uhvaćen u PRELJUBI, fotografija ne laže! Ovo je mlada LJUBAVNICA Gorana Bregovića, spakovala je kofere i krenula za njim (FOTO)

Nebojša Babić

 

Kako je jednom prilikom ispričao, strast prema ženama rodila sa svega 17 godina dok je svirao u jednom striptiz baru i bio ponosan što ima prilike da vidi više nagih žena nego njegovi vršnjaci tada. Na tom mestu Goran upoznaje fatalnu Jasenku koja je na prvi pogled osvojila njegovo srce. Iz te ljubavi rodila se njegova prva ćerka Željka, tako da je muzičar u ranim dvadesetim postao otac.

Prva supruga Gorana Bregovića danas živi u Australiji i ima dvoje dece. Ni pola veka kasnije, pored muzike, zavodljivost i strast prema ženama ne jenjava. Otkako je postao deo čuvene, muzičke grupe "Bijelo dugme" muzičar nije želeo da otkriva sa kim se viđa, međutim, dame su govorile umesto njega.

Pročitajte: Zar tatin anđeo da ostane invalid? Vapaj i suze Gorana Bregovića zbog nesreće ćerke Eme

Youtube printscreen

 

Prva javna ličnost koja nije mogla da odoli na šarmu ovog muzičara bila je glumica Maja Sabljić koja je svojevremeno priznala da ju je Brega tokom snimanja filma "Lične stvari" 1979. godine ostavio bez daha. Ona je tada imala dvega devetnaest godina, dok je Bregović imao deset više.

Pročitajte: Goran Bregović prevario ženu sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM - Pogledajte fotografiju iz kreveta koja je Dženani slomila srce

Instagram

 

Sledeća priča koja se mogla čuti po estradnim kuloarima, a koja se vezuje za ljubavni život Gorana Bregovića bila je romansa sa novinarkom Alkom Vuicom koja je osamdesetih godina došla u Sarajevo da za zagrebački magazin "Polet" uradi intervju sa članom iz gupe "Bijelo dugme".

Pre samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao da ona nije došla zbog intervjua nego zbog udaje, što je bio početak njihovog javnog sukoba. U to vreme mnogi su sumnjali da između Alke i Gorana postoji neka tajna veza, a on joj je ubrzo posvetio i čuveni hit "Pedikulis pubis" što sa latinskog prevoda znači stidne vaši. Tada je Alka pobesnela i dugo nije pričala sa Goranom.

Pročitajte: Kupovao joj poklone, išla na njegovu jahtu - Ovaj SLAVNI muzičar je bio tajni LJUBAVNIK Lepe Brene (FOTO)

Printscreen

 

Međutim tu nije bilo kraja, muzičar u jeku popularnosti nije ostao imun na najpopulariju mankenku Ljiljanu Ticu sa kojom se zabavljao dve godine. Do kraha ljubavi, kako je ona svojevremeno ispričala, došlo je zbog njene ljubomore i posesivnosti.  U sećanju na ovu ljubav posvetio joj je pesmu „Bitanga i princeza“. Nekoliko godina kasnije Ljiljana se udala za dobrosituiranog Nemaca i napustila zemlju.

Pročitajte: Za sebe kaže da je STARICA - Pogledajte kako danas izgleda Dženana, misteriozna Bregina supruga! Kad se pojavila svi gledali u nju (FOTO)

Rajko Ristić/Svet

 

Za ljubavni život Gorana Bregovića vezuju se i mnoge druge dame, međutim, muzičak je 1993. godine rešio da se skrasi. On se tada oženio lepom Dženanom Sudžukom, sa kojom danas ima troje dece.

Komentari (0)

Loading