Celebrity News

Monah iz manastira Podmaine potvrdio šta se dešava sa Milanom Stankovićem: On je kod nas u procesu! Pogledajte fotografije

Milan Stanković manastir oseča kao svoj drugi dom

Monah iz manastira Podmaine potvrdio šta se dešava sa Milanom Stankovićem: On je kod nas u procesu! Pogledajte fotografije

Već neko vreme Milan Stanković manastir vidi kao jedino mesto na kojem može da pronađe spokoj.

 

Instagram

 

Pričalo se i pisalo u toku cele prošle godine da ima nameru čak i da se zamonaši, a sada je iz manastira Podmaine u Crnoj Gori stiglo detaljno pojašnjenje o statusu pevača među monasima i njegovoj daljoj nameri. 

Pročitajte: Luksuzan stan da Dedinju zamenio hladnim manastirskim zidovima: Ovde trenutno živi Milan Stanković (FOTO)

- Milan jeste boravio kod nas, ali nije imao pretenzije da bude iskušenik. To je čitav proces. On je želeo da bude u manastiru u prostoru svetog mesta, kao u duhovnoj banji. Tražio je sebe i svoje istinsko ja, ali nije imao monašku ambiciju. Ovaj manastir je njegovo duhovno mesto. On je u procesu nalaženja sebe i nalaženja Boga i ovo je najbolje mesto za to - počeo je priču jedan od sveštenih lica, pa dodao:

Pročitajte: U crnom do zemlje na samitu monaha u Nevesinju: Nove fotografije Milana Stankovića će vas šokirati FOTO

- Trenutni iguman i propovednik otac Rafailo je učitelj, uzor koji pomogne čoveku da neke nedoumice reši. Milan je donekle to pronašao kroz ličnost našeg Igumana. Naš iguman mnogima pomaže.

 

Instagram

 

Sagovornik je potrvdio da Milan Stanković manastir oseća isključivo kao svoj drugi dom, a ne trajno prebivalište. On je istakao da je to dug i zahtevan proces te da pevač nije još uvek spreman na to. Za sada nastoji da prihvati veru u njenom pravom obliku i postane pravi hrišćanin.

Pročitajte: Milan Stanković prekinuo ćutanje zbog NJE! Ovo je njegova NOVA LJUBAV, objavio fotografiju posle dve godine!

Milan je zbog čitavog tog razvojnog procesa daleko od sveštenstva. E sad, i samo hrišćanstvo, ka čemu Milan ide i trudi se da takav bude, jeste veliki trud i donekle natčovečanski napor u odnosu na njegov prethodni život. Milan želi da bude pravi hrišćanin, što je veoma pohvalno. Ne može da obuče mantiju, već običnu garderobu, koju inače nosi. Ali ni po čemu se ne ističe, samo da se ispoštuje taj dres-kod. 

Instagram

 

Bivša devojka i dugogodišnja prijateljica Milana Stankovića Rada Manojlović takođe se oglasila ovim povodom pa priznala da podržava pevačevu odluku da boravi u manastiru. 

Pročitajte: Najnežnije reči sačuvao je za današnji dan: Ovo je majka Milana Stankovića, zbog nje je napustio pevanje FOTO

- Ne smem da pričam o religiji. Nije mi Milan zabranio, ali kroz njega mi zabranjuje neko, ne mogu da objašnjavam, komplikovano je. Da sam pametna, pa da i ja krenem njegovim putem. Pevamo i pevaćemo, ali je mnogo lepše tamo nego ovamo, mnogo je bolje s Bogom nego sa ljudima, ovo je luda kuća - rekla je Manojlovićeva za "Informer".

Vladimir Sporčić / Story arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading