Celebrity News

Kopala sam kukuruz, u džepu sam imala 20 dinara: Pevačica danas prebogata, a nekad nije imala da jede

Suzana Jovanović siromaštvo je iskusila u detinjstvu.

Kopala sam kukuruz, u džepu sam imala 20 dinara: Pevačica danas prebogata, a nekad nije imala da jede

Ata Images

Suzana Jovanović siromaštvo nikada nije krila. Potekla je iz radničke porodice, i kako često ističe to ju je formiralo u ispravnog i jakog čoveka. Radio je samo otac, a i ona sama je često brala jabuke i trešnje za dnevnicu, sa roditeljima je kopala kukuruz, a kako nije imala novac da se rasipa stvari je kupovala na buvljaku.

Kako ju je priroda nagradila raskošnim glasom uspevala je da zaradi novac od pevanja. Suzana je od honorara uvek imala za hleb i nešto najosnovnije, a živela je sa sinom u garsonjerici u Mirijevu.

Pročitajte: Uplakana Suzana ne može da se pomiri sa njegovom odlukom

Njen život se ipak suštinski promenio tek kada je upoznala Sašu Popovića. Posle brojnih lepotica koje su prošle kroz njegov život, on je poželeo da se skrasi samo kraj Suzane.

Suzana Jovanović siromaštvo gleda kao životnu lekciju

Pevačica danas uživa u ogromnom materijalnom bogatsvu,a težak period koji je ostavila iza sebe posmatra samo kao izazov kroz koji je morala da prođe.

"Morate da budete mentalno jaki i da prihvatite život u tom trenutku onakav kakav jeste. Teško jeste, ali postoji način uvek da sebi olakšaš te muke", ispričala je ona jednom prilikom.

Ata Images

 

 

Saša je Suzaninog sina iz prvog braka prihvatio kao svoje dete, i nikada ga nije razdvajao od ćerke Aleksandre. Oni danas uživaju u pravoj bajci, a tako je njihova priča i počela - na nesvakidašnji način.

Komentari (0)

Loading