Celebrity News

Neće više da ćuti i trpi! Trudna Mina Naumović oglasila se na Instagramu i šokirala naciju: Ovo je njeno saopštenje

Trudna Mina Naumović sve iznela javno

Neće više da ćuti i trpi! Trudna Mina Naumović oglasila se na Instagramu i šokirala naciju: Ovo je njeno saopštenje

Trudna Mina Naumović, buduća supruga voditelja Ognjena Amidžića, iako je u blagoslovenom stanju suočava se sa virtuelnim nasiljem, te je odlučila da sve obelodani i javno se oglasi putem društvenih mreža.

Naime, ona je vidno uznemirena izdala saopštenje putem "Instagrama" i jasno stavila do znanja da više nikome neće da ćuti kao i da se povukla iz javnosti jer joj je u trudnoći neophodan mir.

Instagram @callmenaumi

 

 

- Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ja sam ćutala, jer sam tako izabrala - napisala je Mina na Insta storiju i nastavila:

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda! Trudna Mina Naumović saopštila kakvo je zaista stanje u njihovom ljubavnom gnezdu (FOTO)

- U petom mesecu trudnoće više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir.

Instagram

 

 

 

- Ukoliko i dalje imate potrebu da sedite na mom profilu, čekajući da vidite gde sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni rešiti probleme, ni platiti račune. Svako dobro - poručila je trudna Mina Naumović.

Pročitajte: Ognjen Amidžić i Mina Naumović SAZNALI pol bebe! Baš to su priželjkivali, Ognjen na ivici suza (FOTO)

Njena je objava privukla izuzetnu pažnju i naišla na ogromnu podršku pratioca, pa je ona ubrzo odlučila da se još jednom oglasi i zahvali se svima na lepim rečima:

Instagram

 

 

- Dragi ljudi, stiglo mi je pregršt ljubavi, dobrih namera i lepe energije od vas nakon jučerašnje obajve. Hvala vam na tome - prepuna emocija napisala je lepa voditeljka.

Komentari (0)

Loading