Celebrity News

Više ništa ne očekujem... Razočarana i povređena Sloboda Mićalović oglasila se saopštenjem na Instagramu! Njene reči seku kao mač (FOTO)

Objava Slobode Mićalović napravila pravu pometnju

Više ništa ne očekujem... Razočarana i povređena Sloboda Mićalović oglasila se saopštenjem na Instagramu! Njene reči seku kao mač (FOTO)

Ata Images

Budući da je jedna od najuspešnijih glumica mlađe generacije i da se može pohvaliti bogatim opusom uloga koje je maestralno odigrala, nijedna objava Slobode Mićalović ne može proći nezapaženo na društvenim mrežama i sve što ona ima da kaže i podeli privlači izuzetnu pažnju.

 

Pored profesije, mediji i ljudi koji prate njen rad neminovno su zainteresovani i za njenu privatnost koju lepa Boba ne deli na tacni, ali ponekad svoje fanove obraduje, te podeli trenutke iz svoje svakodnevnice.

Instagram

 

 

Putem društvenih mreža tako smo u prilici da zavirimo u istu, pa je i njen brak neretko na meti spekulacija, međutim ona se na zlurade komentare preterano ne obazire i ne odustaje od objava u kojima se pronalazi i koje joj se dopadaju.

Pročitajte: Daleko od Slobode pronašao svoju SLOBODU! Evo s kim Vojin Ćetković uživa na brodu, fotka govori više od 1000 reči

To su uglavnom citati i odlomci iz romana, a i ovog puta ništa drugačiji nije slučaj, Boba se oglasila tajanstvenom porukom, pa su se mnogi zapitali kome je i šta suptilno želela da poruči.

Instagram

 

Instagram

 

 

- Šekspir je rekao: „Uvek sam srećan“. Znate zašto? Jer ni od koga ne očekujem ništa.

Instagram

 

Instagram

 

 

- Očekivanja su uvek bolna. Život je kratak - glasila je objava Slobode Mićalović koja je kao uostalom i svaka druga izazvala lavinu reakcija, a mnogi nisu mogli a da se ne zapitaju da li su ove reči upućene njenom suprugu Vojinu ili je neko drugi pak inspirisao da svoje emocije iskaže na ovaj način i ovim putem.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading