Celebrity News

Imao je tri braka, a druga žena Nina Rešića bila je vanserijska lepotica! Pred vama su nikad viđene porodične fotke

Druga supruga Nina Rešića takođe se bavila pevanjem

Imao je tri braka, a druga žena Nina Rešića bila je vanserijska lepotica! Pred vama su nikad viđene porodične fotke

Nino Rešić bio je jedan od najpopularnijih pevača devedesetih godina, a njegova uspešna karijera prekinuta je u oktobru 2007. kada je u 43. godini iznenada preminuo i iza sebe ostavio tri ćerke - Amelu, Tamaru i Sandru.

Nino je naslednice dobio iz tri braka, Sandru koja je krenula njegovim stopama rodila mu je Slavica, a druga supruga Nina Rešića, takođe pevačica Sara Marković ušla je u njegov život nakon kraha prvog braka.

 

Par se upoznao na snimanju jednog novogodišnjeg programa, a budući da su emocije među njima odmah proradile, pevaču nije mnogo trebalo da joj ponudi brak na koji je i pristala.

Pročitajte: Tajna ljubav Vesne Zmijanac - Naš SLAVNI PEVAČ čije hitove obožavate je osvojio njeno srce, pogledajte zajedničku fotografiju

Izgovorili su sudbonosno da i kao plod ljubavi na svet je došla preslatka Tamara, a koliko je ljubavi među njima bilo svedoče stare porodične fotografije.

 

 

Druga supruga Nina Rešića sa pevačem je ostvarila i jednu poslovnu saradnju. Naime, oni su svojevremeno snimili duetsku pesmu "Pogodak u metu" i često su krasili naslovnice tada najtiražnijih magazina, a o njihovom skladnom odnosu naširoko se pričalo.

 

 

Ipak, do kraha je došlo nakon sedam godina braka, a Nino se ubrzo upustio u ljubavnu romansu sa Jasnom Konjević, bivšom ženom svog kolege Šerifa Konjevića koju je takođe oženio.

Pročitajte: Ne mogu više da slušam laži ćerke Sandre - Najbolji prijatelj pokojnog Nina Rešića otkriva tužnu istinu o njegovoj smrti

Navode da je preljuba sa njegove strane bila razlog razvoda od Sare, Nino je svojevremeno negirao istakavši da su tu odluku doneli zajedno pre nego što se upustio u vezu sa Jasnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nino Rešić (@ninoresic)

 

Razlog je, kako je pričao tada, bila nemogućnost da živi van svoje zemlje, a kako je Sara odrasla u Nemačkoj, insistirala je da žive tamo.

Komentari (0)

Loading