Celebrity News

Svi znate Zoi, a evo kako izgleda i čime se bavi druga sestričina Nataše Bekvalac! I ona je mala plava...(FOTO)

Sestričina Nataše Bekvalac posle duže vremena u fokusu medija

Svi znate Zoi, a evo kako izgleda i čime se bavi druga sestričina Nataše Bekvalac! I ona je mala plava...(FOTO)

Story

Zoi Šekularac, sestričina Nataše Bekvalac, numerom "Nirvana" osvojila je pre par godina pop scenu.

Svi su u to vreme, doduše, više govorili o pesmi nego o izvođaču, jer je malo ko znao da je u pitanju još jedna iz loze Bekvalčevih, a sve zato što Zoi nije želela da se u javnosti promoviše kao sestričina Nataše Bekvalac.

Pročitajte: Prvi put sa mamom u izlasku! Nataša Bekvalac i Hana Ikodinović modno usklađene na koncertu Jelene Karleuše (FOTO)

Htela je da sama izgradi svoje ime i čini se da je u tome i uspela. Nakon prvog singla usledio je i drugi i treći, nekoliko interesantnih intervjua je dala, a spominjao se i duet sa Natašom.

Instagram

 

Do dueta još nije došlo, ali se nedavno dogodio jedan jako važan preokret u porodici mlade umetnice. Njena starija sestra Teodora Šekularac objavila je numeru i spot.

Najstarija sestričina Nataše Bekvalac, ćerka njene sestre Dragane muzikom se bavi dugi niz godina, 2012. je čak učestvovala u takmičenju "Zvezde Granda", gde nažalost nije imala dobar plasman.

Instagram

 

Nakon toga, dosta je radila na sebi, pevala je u klubovima, a čini se da ju je to konačno učinilo ozbiljnom pevačicom, spremnom da svojim imenom i prezimenom stane iza jednog singla. 

O čemu se radi ona je objavila na svom Instagram profilu i verovatno You tube kanalu, a svi su zaključili da je u pitanju folk zvuk.

Pročitajte: Plava, iz Novog Sada, BIZARNO liči na Natašu Bekvalac- Ovo je devojka sa kojom Danilo Ikodinović vida rane posle RAZVODA (FOTO)

Za razliku od tetke i sestre ona je krenula drugim pravcem, što nikoga nije začudilo jer je davno spomenula kako poštuje Natašinu karijeru ali da ipak više voli Milicu Pavlović i Katarinu Grujić.

Kako će publika prihvatiti Teodorin pristup, da li će im se ekranizovanje numere dopasti, vreme će pokazati, ono što je sigurno je da ona ima punu podršku oca i majke, ali najpre Natašinu, koja joj je zasigurno pomogla da stupi u kontakt za kompozitorima, tekstopiscima i ostalim saradnicima.

Teodora pored muzike obožava i konje. Jahanju vrlo profesionalno pristupa, odlazi na takmičenja i osvaja nagrade.

 

 

Komentari (0)

Loading