Celebrity News

Niko o ovome nije smeo ni da zucne! Otkrivena tajna trudnoće Slobode Mićalović: Glumica sama sve javno priznala (FOTO)

Sloboda Mićalović majčinstvo posmatra kao najvažniju ulogu svake žene

Niko o ovome nije smeo ni da zucne! Otkrivena tajna trudnoće Slobode Mićalović: Glumica sama sve javno priznala (FOTO)

Ata Images

Pre tačno 13 godina po prvi i jedini put Sloboda Mićalović majčinstvo je iskusila.

Na svet je ona tada donela dvojajčane bliznakinje Milu i Veru, koje su danas predivne tinejdžerke, jedna po svemu slična ocu Vojinu Ćetkoviću, druga ista majka.

Pročitajte: Više ništa ne očekujem... Razočarana i povređena Sloboda Mićalović oglasila se saopštenjem na Instagramu! Njene reči seku kao mač (FOTO)

Razlikuju se Slobodine mezimice jedna od druge po mnogo čemu, najpre po izgledu a sve te pojedinosti ponosna majka uspela je tokom godina da pomiri, uskladi i usmeri u pravom smeru.

Sloboda Mićalović majčinstvo doživljava kao najdirljiviju, najemotivniju ali svakako najodgovorniju životnu ulogu, stoga se prema njoj odnosi širom otvorenih očiju.

Slaže se sa parolama da su mala deca mala briga, velika deca velika briga, ali da je ipak neophodno na vreme reagovati i brinuti možda i više nego što je potrebno da kasnije ne bi bolela glava.

ATA Images

 

Danas kada su Mila plesaćica i  Vera rukometašica odlični đaci, lepo vaspitane devojke na čiji odgoj je fokusirana čitava porodice, baka, tetke, Sloboda ima sve razloge da malo predahne i ponešto prepusti i Vojinu koji, poput svakog drugog oca ima isključivo ljubav, a retko kad prekor za svoje naslednice.

Glumački par često voli da se u kutku svog doma, uz albume i video snimke, priseti dana rođenja ćerki, a Sloboda postaje nostalgična svaki put kada se spomene blizanačka trudnoća.

Pročitajte: Sloboda Mićalović majčinstvo i model vaspitanja preuzela je od svoje majke - Ovo je Milica Mićalović (FOTO)

Dokaz tome je njen poslednji post na Instagramu, reč je o slici trudnice u čijem opisu piše:

- Ja sam mama bliznakinja. Moje telo je nekad imalo tri glave, šest ramena, nogu i ruku, tri srca. Ja sam mama blizanaca, moje telo je čudo.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading