Celebrity News

Više nema sumnje! Između Džejle Ramović i Marije Šerifović ništa nije kao pre: Džejline reči Mariji se neće svideti

Sukob Marije Šerifović i Džejle Ramović ponovo je tema

Više nema sumnje! Između Džejle Ramović i Marije Šerifović ništa nije kao pre: Džejline reči Mariji se neće svideti

Ata Images

Sukob Marije Šerifović i Džejle Ramović jedna je od glavnih tema u domaćim medijima. Naime, nekada veoma bliske koleginice, Marija i Džejla dugo nisu viđene zajedno, te su mnogi pomislili da su se nekada bliske pevačice s vremenom udaljile.

Ništa bolje mišljenje javnosti o odnosu Džejle i Marije nije ni posle sinoćnjeg gostovanja mlade pevačice u jednoj emisiji. Naime, Džejla je na pitanje čiji joj je album najbolji, Marije Šerifović, Tee Tairović ili Aleksandre Prijović, bez razmišljanja odabrala Priju.

Instagram

 

Džejla je ujedno jedna od retkih koleginica koja se nije oglasila povodom Marijinog novog albuma „Dolazi ljubav“.

Ipak, sukob Marije Šerifović i Džejle Ramović i dalje je na nivou nagađanja, s obzirom da se na ovu temu nijedna od njih nije javno oglasila. Evidentno je da ništa nije kao ranije, jer su zajednički nastupi i putovanja za njih dve deo prošlost.

Pročitajte: Susret na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki - Evo šta se desilo sinoć između Marije Šerifović i Džejle Ramović

Mentorka i nekadašnja pobednica takmičenja „Zvezde Granda“ još se prate na društvenim mrežama, što znači da nisu prekinule svaki kontakt, te da su i dalje u korektnim, iako ne prisnim, odnosima.

Komentari (0)

Loading