Celebrity News

Susret na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki: Evo šta se desilo sinoć između Marije Šerifović i Džejle Ramović

Marija Šerifović i Džejla Ramović u ovakvom su odnosu

Susret na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki: Evo šta se desilo sinoć između Marije Šerifović i Džejle Ramović

Ata Images

Naš magazin sinoć je proslavio 18. rođendan, a žurka pod nazivom Story Celebrities Only Party powered by Somersby organizovana je u hotelu "Metropol Palace". Ovo je bio sjajan povod da se brojne poznate ličnosti okupe, prošetaju crvenim tepihom, fotografišu se i prozbore koju reč sa okupljenim novinarima, a veliku pažnju privukle su Marija Šerifović i Džejla Ramović koje su uveličale gala slavlje.

Vidno raspoložene i odevene kako i priliči ovakvom jednom događaju, pevačice koje su inače započele saradnju i zbližile se pre nekoliko godina kada je u takmičenju "Zvezde Granda" jedna od najvećih zvezda naše muzićke scene u svoj tim uzela mladu bosansko-hercegovačku nadu i pristala da joj bude mentor, došle su na događaj u odvojenim društvima, ali to nikako nije značilo da je njihov odnos iz bilo kog razloga narušen.

Pročitajte: Story Celebrities Only Party powered by Somersby - Sve zvezde na jednom mestu - Pogledajte fotke sa crvenog tepiha

Boško Karanović

 

Naprotiv, prijateljstvo koje godinama neguju, ali i veliko poštovanje koje Marija Šerifović i Džejla Ramović međusobno gaje, dospelo je i sinoć u prvi plan.

Pročitajte: Dobro veče, BIVŠA DRUGARICE! Evo kako je protekao prvi susret Sanje Marinković i Vesne Dedić posle dve godine (FOTO)

Boško Karanović

 

Prva se na zabavi pojavila mlada talentovana lepotica Džejla koja je na pitanje o starijoj koleginici za medije rekla kako jedva čeka da je sretne, a kada se i Mara pojavila usledio je srdačan pozdrav i prijateljski razgovor.

Pročitajte: Kraljica spektakla - Seka Aleksić napravila pometnju na Story Celebrities Only powered by Somersby zabavi (FOTO)

Ata Images

 

Pevačice su bile smeštene u neposrednoj blizini i u vazduhu se moglo osetiti da među njima nema negativne energije iako mediji spekulišu na tu temu, a posebnu pažnju one su privukle i elegantnim toaletama koje su za ovu priliku odabrale.

Pročitajte: Detaljan cenovnik i brendovi - Šta je to Karleuša nosila na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki (FOTO)

Ata Images

 

Džejla je zablistala u raskošnoj haljini na kopčanje koju su krasili oversized rukavi i pojas koji je savršeno istakao njen struk. Sve je uklopila uz crne salonke i tašnu u istoj boji, dok se Mara pojavila u efektnom maslinasto zelenom odelu ispod kojeg je ponela crnu klasičnu majicu. Celokupan stajling Marija je zaokružila modernim cipelama, dok je od aksesoara ponela maslinasto zelene naočare sa crnim okvirom. 

Komentari (0)

Loading