Celebrity News

Izgled Ivane Mihić zabrinuo fanove: Od one plavokose lepotice koju pamtimo iz serija ništa nije ostalo, pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Izgled Ivane Mihić uvek je bio za divljenje

Izgled Ivane Mihić zabrinuo fanove: Od one plavokose lepotice koju pamtimo iz serija ništa nije ostalo, pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Ivana Mihić nesumnjivo je jedna od naših najlepših glumica. Lepotu je nasledila od majke, dramske umetnice Vere Čukić, a mnogi će se složiti da je jednako kao ona i talentovana. Ivanu, nažalost, retko u poslednje vreme viđamo u televizijskim projektima. Reditelj Dejan Zečević dao je atraktivnoj plavuši šansu da razigra lik Emilije Stošić u seriji “Vojna akademija”, što je ona maestralno obavila, a nakon toga čini se da je nijedna uloga nije dovoljno inspirisala da joj se posveti. Ivana već šest godina živi povučeno, okrenula se pravoslavlju, a najviše vremena provodi u vikendici u blizini Beograda. Kako joj teku dani i koja su joj interesovanja može se zaključiti na osnovu njenih objava na Instagramu, gde takođe do izražaja vrlo često dolazi izgled Ivane Mihić. 

Pročitajte: Bogata bašta i pogled sa terase o kojem mnogi sanjaju: Zavirite u dom Ivane Mihić van Beograda, OVAKO izgleda njena oaza mira (FOTO)

Arhiva Hello!

 

Pratioci lepe glumice primetili su da se ona dosta promenila. Da joj se u očima stalno nazire tuga, što svedoči činjenici da je smrt oca, scenariste Gordana Mihića teško podnela i da se još uvek sa tim nosi. Bol u srcu, međutim, nije uticao na njenu lepotu. Ivana divno nosi svoje godine, a mnogi su primetili da nije podlegla estetskim intervencijama, već da joj je cilj dostojanstveno da stari, poput svoje majke kojoj i neke mlađe koleginice još uvek po lepoti i eleganciji ne mogu da pariraju.

Pročitajte: Najslađa je mamina kuhinja: Ivana Mihić podelila recept za Verin kolač

Instagram

 

Najnovija fotografija najbolje oslikava trenutni izgled Ivane Mihić. Glumica je, naime, napravila selfi i objavila ga na Instagramu, a u želji da pokaže svoje rašćešljane lokne izazvala je različite komentare koji se tiču njenog izgleda. Dok su neki spomenuli da se iz pogrešnog ugla slikala te da je slika otkrila sve mane, drugi su je pak pohvalili što joj je prijalo te je to skinšotovala i takođe objavila. Bilo je i onih koji su Ivani poželeli dobro zdravlje, pa i nove projekte.

Komentari (1)

Loading