Celebrity News

Ćerka Ane Štajdohar i Nikole Demonje odlučila čime želi da se bavi: Roditelji strepe ali ne mogu ništa (FOTO)

Ćerka Ane Štajdohar i Nikole Demonje prava je mudrica

Ćerka Ane Štajdohar i Nikole Demonje odlučila čime želi da se bavi: Roditelji strepe ali ne mogu ništa (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Ćerka Ane Štajdohar i Nikole Demonje došla je na svet prevremeno, neko vreme je bila i u inkubatoru na neonatologiji, što se na svu sreću završilo pozitivnim ishodom.

Već u bolnici ponosni roditelji devojčici su dali ime Nia, što predstavlja vezu njihovih imena Nikola i Ana, a danas mogu da se pohvale njenom divnom harzimom, prijatnom i tihom prirodom, rezultatima u školi, a ako je suditi po najnovijim Aninim fotografijama, i glasovnim sposobnostima.

Pročitajte: Navalio KAO BLESAV - Oženjeni Nikola Demonja uhvaćen kako se ljubi sa PRELEPOM PLAVUŠOM na moru, fotografije su pred vama

Naime, ćerka Ane Štajdohar i Nikole Demonje učestvovala je u sinhronizaciji crtanog filma, što joj se izuzetno dopalo, a ista situacija je i sa njenim mlađim bratom Lavom.

Naslednici muzičkog para dali su glas junacima nastavka omiljenog crtanog filma, a ponosna mama time se pohvalila na društvenim mrežama.

Instagram

 

– Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna što sam ponovo trolica Maka, a tek koja je radost što su se Nia i Lav našli u filmu. Iskustvo za pamćenje, njihov prvi crtani film, eheeeej – napisala je pevačica ispod čitavog spektra fotografija i videa na Instagramu.

Pročitajte: GOTOVO - Ana Štajdohar donela odluku da izbaci muža Nikolu, on sve potvrdio na Instagramu! Evo sa kim ostaju deca

Lagano u svet sinhronizacije, ujedno i glume, uvela je pevačica svoje naslednike, a da li će jednoga dana to zaista biti njihov poziv, vreme će pokazati.

 

 

Za sada oboje pokazuju muzikalnost, ali ono što Anu i Nikolu najviše raduje jeste činjenica da se razlikuju u ponašanju od svojih vršnjaka, ne insistiraju na posedovanju telefona, društvenih mreža i zanimaju ih neke potpuno druge stvari.

Komentari (0)

Loading