Celebrity News

GOTOVO: Ana Štajdohar donela odluku da izbaci muža Nikolu, on sve potvrdio na Instagramu! Evo sa kim ostaju deca

Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje traje već 13 godina

GOTOVO: Ana Štajdohar donela odluku da izbaci muža Nikolu, on sve potvrdio na Instagramu! Evo sa kim ostaju deca

Pre više od 11 godina počeo je brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje. Muzički par neko vreme uživao je u bračnom životu udvoje, a nedugo od sklapanja bračnih zaveta dobio je ćerku Niu, a potom i sina Lava koji su upotpunili porodični život saksofoniste i pop zvezde. 

Pročitajte: Sneg bela kuhinja, trpezarija i raskošni dnevni boravak prosto će vas ostaviti bez daha: Ovde žive Ana Štajdohar i Nikola Demonja (FOTO)

Instagram

 

Nikada Demonja i Ana nisu krili radost zbog uloge roditelja, naprotiv, naglas su govorili koliko ih raduje svaki trenutak proveden s naslednicima, koje vaspitavaju u skladu sa tradicionalnim vrednostima i prate njihove afinitete. Nije tajna da im se ponekada omakne pa vole pomalo i da ih razmaze vrednim poklonima, pa i time što ih puštaju da rade ono što im se sviđa iako u datom trenutku to možda za njih i nije najbolje rešenje. 

Pročitajte: Portret srećne porodice: Dom Ane Štajdohar i Nikole Demonje ispunjen radošću, kad Lav slavi rođendan, to izgleda ovako FOTO

Boško Karanović

 

Ti mali izuzeci od pravila svakako ne mogu da naškode izgradnji njihovih ličnosti. Baš suprotno, imaju za cilj da poboljšaju odnose u porodici i učvrste ljubav mezimaca prema roditeljima. O čemu se tu zapravo radi otkrio je Nikola sasvim slučajno svojim duhovitim postom na "Instagramu".

- Mališani su mi opet okupirali krevet, mama i njih dvoje. A ti se tata presavijaj na krevetu u dečijoj sobi. Normalno - napisao je duhovito saksofonista, a nakon ovoga svi su komentarisali da je brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje očigledno prepun zanimljivosti, ali najpre bezuslovne međusobne ljubavi partnera i prema deci.

Instagram

 

Poklon fotografije drugog venčanja Goce Tržan

 

Komentari (0)

Loading