Celebrity News

Jelena Karleuša pa ona! Nikolina Kapor otvorila vrata svog garderobera, pokušajte da izbrojite koliko pari cipela ima(FOTO)

Dom Nikoline Kovač i Saše Kapora uređen je veoma lepo, ali jedna prostorija pevačici je posebno bitna

Jelena Karleuša pa ona! Nikolina Kapor otvorila vrata svog garderobera, pokušajte da izbrojite koliko pari cipela ima(FOTO)

Dom Nikoline Kovač i Saše Kapora luksuzna je, a praktično opremljena nekretnina na Voždovcu. Sve je u njihovom stanu ušuškano, uređeno sa ukusom i prilagođeno potrebama njihovih mališana, Nikolaja i Nikolete, a celim prostorom prevladavaju svetli tonovi.

Ipak, u domu Nikoline Kovač, jedna soba samo je njena teritorija. Pevačica, koja zbog potreba svog posla, često putuje, nastupa i stalno se pojavljuje u novim modnim izdanjima, jednu prostoriju porodičnog doma preuredila je u svoj garderober.

 

 

Ovo modno carstvo doslovno je san svake žene, a Nikolina se trudila da ga opremi što praktičnije, sa dovoljno prostora za odlaganje, kako bi sva njena garderoba mogla da stane.

Pročitajte: Dom Nikoline Kovač i Saše Kapora oduzima dah - Pogled puca na ceo Beograd, a kuhinja je san svake domaćice (FOTO)

Osim prostora za garderobu, čak jedan ceo zid namenjen je policama za cipele, kojih pevačica ima u gotovo svakoj nijansi.

Osim garderobera, ova soba je njena soba za spremanje, te u njoj ima i svoj kutak za šminkanje, u kome obavlja svoju jutarnju i večernju rutinu.

 

 

Dom Nikoline Kovač i Saše Kapora do tančina je urđene po želji bračnog para, ali kada je ova prostorija u pitanu, ona je ostvarenje svih Nikolininih želja.

Komentari (0)

Loading