Lepota

Tanja Bošković se skinula u kupaći: Pogledajte fotku sa plaže koja je u sekundi zapalila sve društvene mreže

Izgled Tanje Bošković u kupaćem naširoko se komentariše

Tanja Bošković se skinula u kupaći: Pogledajte fotku sa plaže koja je u sekundi zapalila sve društvene mreže

Poznata pozorišna, televizijska i filmska glumica više od četiri decenije publiku širom regiona osvaja svojim brilijantnim ulogama, međutim izgled Tanje Bošković nešto je o čemu se naširoko pričalo.

To je slučaj i danas, uvek nasmejana i vedra ona svojom pojavom pleni gde god se pojavi, te ne čudi što Tanja važi za jednu od najlepših žena naše glumačke scene iako je nedavno napunila 70. godina.

Marko Vulević

 

Glumičina fotografija iz mladih dana koja se na društvenim mrežama pojavila, tu je da nas podseti i prikaže svu lepotu koja ju je krasila još dok je bila devojka, a koja do današnjeg dana ne prolazi.

- Tako izgleda jedna prirodna lepotica", "Bez daha je gledam", "Ovo je nestvarna lepota", "Ovo se teško vidi danas...", "Svaka čast Tanja", "Bila i ostala savršena" - samo su neki od komentara ispod fotografije ove zanosne lepotice.

 

 

I nakon četiri decenije ona se može pohvaliti gracioznošću, stavom i držanjem, a mnogi su oduševljeni prirodnošću koju neguje, te komentarišu kako nekoliko bora na njenom licu ne mogu pokvariti utisak. 

Pročitajte: DEČKO Tanje Bošković je OVAJ poznati muzičar! Sve je konačno izašlo na videlo, ovu fotografiju ćete zumirati

Dramska umetnica svojevremeno je izjavila kako ona neguje lepotu, poručujući da je to mnogo više od onoga što spolja vidimo, da ona dolazi iznutra i da upravo ona treba najviše da se gaji i da u nju treba najviše da se ulaže.

Mirko Tabašević

 

 

Kako mladoliki izgled Tanje Bošković, energiju koja pleni i osmeh koji osvaja ona neguje, otkrila je jednom prilikom:

- Čovek odrasta etički i estetički. Ne posvećujem previše vremena, ako se to posmatra kao nega. Uopšte ne spadam u te žene. S druge strane volim da plivam, uglavnom hodam, i to kroz život, izbegavam vožnju automobilom, volim da se družim s ljudima, imam dugogodišnja prijateljstva. Mislim da to čini zdravlje, a negovati zdravlje je naša obaveza.

Pročitajte: Nije mi ostalo još mnogo vremena - Tanja Bošković tužnim saopštenjem svima SLOMILA SRCE, ćerka je uz nju

- Ako govorite o fizičkim stvarima, volim lepotu i celi život joj služim. Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja. Sreća se neguje drugačije. Toj nezi posvećujem vreme. Ove bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću. Umem da starim, naša tela su propadljiva - rekla je glumica koja je mnogim damama uzor i čiji saveti su zaista dragoceni.

Komentari (0)

Loading