Celebrity News

Bio je najveća ljubav Goce Lazarević, a onda je usledila tragedija: Godinama je za njim plakala

Najveća ljubav Goce Lazarević bio je on

Bio je najveća ljubav Goce Lazarević, a onda je usledila tragedija: Godinama je za njim plakala

Ata Images

Život Goce Lazarević obeležile su dve velike ljubavi. Prva, s Milutinom Popovićem Zaharom, koja je na kraju krunisana brakom i rođenjem dvoje dece. Ipak, ta ljubav završila se razvodom, a Gocino srce bilo je slomljeno.

Najveća ljubav Goce Lazarević bio je Branimir Vukićević, s kojim je u romansu uplovila nakon razvoda, a kada ga je 2010. godine izgubila, nikada nije prestala da pati.

Pročitajte: Za dom Goce Lazarević kažu da je MUZEJ KIČA! Zavirite u vilu u kojoj se ogledalima ne zna broj, a zlato sija na sve strane (FOTO)

– Imala sam dve ljubavi, s jednim sam se rastala, a drugi je prerano otišao. Moja najveća ljubav – Branimir Vukićević – neprežaljena je ljubav. Umro je 2010. Nikada ga neću ni prežaliti. Za njim sam mnogo plakala, ali baš mnogo, godinama sam plakala.

Boško Karanović

 

– Znaš li kako sam prestala, naravno da ne znaš... Ljudi su počeli da mi govore da treba da me bude sramota, da sam imala dve velike ljubavi, a da mnoge žene ni za dva života ne mogu da dožive nijednu ljubav koja je slična kao jedna od tih mojih... Uvek sam se pitala da li mi je to nagrada ili kazna. Znam da je nagrada, ali ja to doživljavam kao kaznu – ispričala je svojevremeno za medije pevačica.

Pročitajte: Goca Lazarević na pragu osme decenije zadala modni zadatak mlađim koleginicama! Crna mini haljina, a šlic dubok sve do... (FOTO)

– Mogu da kažem da sam optimista i da verujem da ta ljubav nikada neće prestati, ali ni da bol nikada neće prestati ili se smanjiti. Mi samo naučimo da živimo s tim, bol boli, a mi je samo smestimo negde. Mi je samo sklonimo, jer život koji dolazi samo je gura negde dublje u nas i mi jednostavno tako nastavljamo da živimo. Znam da, kad bih je pustila da se vrati, ona bi doletela kao ptica – otkriva Goca svoja osećanja i trinaest godina nakon smrti svoje najveće ljubavi.

Najveća ljubav Goce Lazarević ostavila je neizbrisiv trag i na njen karakter:

Ata Images

 

– Mene je Branko naučio da posmatram stvari iz drugih uglova, da ova slika, na primer, ne izgleda isto kada je gledaš iz drugog ugla. On je bio istrajan u tome da me nauči da svako ima svoju stranu priče i da nas pet sada sedimo ovde i gledamo isti događaj koji ćemo doživeti na pet različitih načina. Istina nije samo moja, ali ni samo tvoja. Istina nije ničija, nego između – istakla je ona.

 

 

Komentari (0)

Loading