Lifestyle

Za dom Goce Lazarević kažu da je MUZEJ KIČA! Zavirite u vilu u kojoj se ogledalima ne zna broj, a zlato sija na sve strane (FOTO)

Dom Goce Lazarević uređen je ovako

Za dom Goce Lazarević kažu da je MUZEJ KIČA! Zavirite u vilu u kojoj se ogledalima ne zna broj, a zlato sija na sve strane (FOTO)

Pevačica koja je na estradnom nebu prisutna godinama unazad, važi za jednu od najnegovanijih žena na muzičkoj sceni, a kako i sama priznaje veliki je perfekcionista te ne čudi što je i dom Goce Lazarević ona sa puno ljubavi uredila.

Svoju oazu mira napravila je na Bežanijskoj kosi, u elitnom delu naše prestonice gde su se takođe skućile i mnoge njene kolege, a kako je jednom prilikom istakla, kuću je više puta uređivala i u nutrašnjost ispunila pažljivo biranim komadima nameštaja.

Pročitajte: Bez stida se skinula u kupaći iako je na korak do osme decenije! Pogledajte kako zaista izgleda telo Goce Lazarević bez Fotošopa (FOTO)

- Više puta sam sređivala dom, mnogo puta sam se selila, ali generalno ne volim ništa što je uniformisano. Niko ne može u dizajnu da izmisli toplu vodu. Oduvek sam volela koncept toplog doma, a to za mene znači da su upotrebljeni prirodni, topli materijali, na primer, drvo, kako bi se napravio starinski nameštaj koji ima vrednost antikviteta. 

Pročitajte: Goca Lazarević je na venčanju sa Zaharom izgledala kao manekenka, a mladoženja… Ovo je jedina sačuvana fotografija sa svadbe slavnog para

Dom Goce Lazarević pevačica je sredila po sopstvenom ukusu, prostranom dnevnom boravku toplinu daje mnoštvo detalja i umetnina ksa puno detalja, a posebnu pažnju svakako privlači mnoštvo ogledala koja se nalaze u svakom delu kuće.

Pročitajte: Nakon razvoda od Zahara sa decom je otišla u kuću bez struje! Plakala je stalno, a sada je Goca Lazarević progovorila o nasilju u porodici

 - Ja bukvalno imam ogledala u svakoj prostoriji svoje kuće, osim u kuhinji. Ne zato što sam narcis, nego sam previše samokritična - kaže pevačica i dodaje da iako vreme u kuhinji nerado provodi, za svoje unuke sa mnogo ljubavi sprema vrsne specijalitete.

Pročitajte: Dvaput ćete pogledati fotografije - Ovo je NOVI IZABRANIK Goce Lazarević, više ne želi da ga skriva (FOTO)

Instagram

 

Ne mogu reći da se u kuhinji najbolje osećam, ali kada sam u njoj, imam najbolju koncentraciju. Ne volim da kuvam, ali kod mene se svi uvek dobro najedu. Moji unuci ne vole brzu hranu, oni su porasli na domaćoj kuhinji i specijalitetima, pa za njih uvek spremam njihova omiljena jela.

Pročitajte: Nisu krenuli putem svojih roditelja - Evo kako danas izgledaju i šta rade deca Goce Lazarević i Zahara (FOTO)

Dom Goce Lazarević iako naizgled sličan većini onih u njenom komšiluku, iza ograde krije pravi mali raj ispunjen zelenilom i mnoštvom cveća o kojem godinama brine i to sa puno uživanja.

Komentari (0)

Loading