Moda

Goca Lazarević na pragu osme decenije zadala modni zadatak mlađim koleginicama! Crna mini haljina, a šlic dubok sve do... (FOTO)

Modni stil Goce Lazarević za svako je divljenje

Goca Lazarević na pragu osme decenije zadala modni zadatak mlađim koleginicama! Crna mini haljina, a šlic dubok sve do... (FOTO)

Goca Lazarević neko je ko prati modne trendove. Uprkos godinama ona obožava da ponese komade namenjene mlađima, a budući da je izuzetno negovana i ima isto kilograma kao tokom devojačkih dana sve joj predivno i skladno stoji. Nikada još tokom pedeset godina njene uspešne karijere nije se moglo čutii da je modni stil Goce Lazarević, tačnije njen stajling pogrešan.

Pročitajte: Bez stida se skinula u kupaći iako je na korak do osme decenije! Pogledajte kako zaista izgleda telo Goce Lazarević bez Fotošopa (FOTO)

 

Instagram

 

 

Naprotiv, stilisti vole da rade sa estradnom umetnicom, iako oko njen nemaju mnogo posla. Nakon toliko vremena na estradi naučila je Goca šta se dobro slika, šta joj provereno dobro stoji i u čemu će izazvati uzdahe muške populacije, istovremeno zavist žena.

Pročitajte: Goca Lazarević je na venčanju sa Zaharom izgledala kao manekenka, a mladoženja… Ovo je jedina sačuvana fotografija sa svadbe slavnog para

Instagram

 

 

Bilo je u Gocinoj karijeri svega i svačega i intriga i spekulacija i bolnih rastanaka, ali sve je ona to lagano preživela i proživela, sa širokim osmehom na licu, po kojem je ostala prepoznatljiva. Osmeh krije mnoge boli, ali od bivše Zaharove supruge nikada nećete čuti da je tužna ili da je nešto tišti.

Pročitajte: Nakon razvoda od Zahara sa decom je otišla u kuću bez struje! Plakala je stalno, a sada je Goca Lazarević progovorila o nasilju u porodici

Instagram

 

 

Sve preokrene na šalu, a upravo ta pozitivna energija došla je do izražaja i na crvenom tepihu našeg Story Celebrities Only powered by Somersby partija, kojim je Goca prošetala u maloj crnoj haljini, uvek proverenom i pravom rešenju svake dame.

Pročitajte: Dvaput ćete pogledati fotografije: Ovo je NOVI IZABRANIK Goce Lazarević, više ne želi da ga skriva (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Kratki komad sa povećim šlicem izazvao je veliku pažnju, a Goca je to dostojanstveno nosila. Konstatacija modnih stručnjaka je da je zadala zadatak svojim koleginicama i onim starijim i mlađim, dok su se pojedini našalili da budući da tragova starenja na njenom licu i telu nema, ona zasigurno ima kod kuće tajni elksir mladosti.

Pročitajte: Pesma Vidovdan bila je namenjena ovoj pevačici, ali je ona nije želela: Goca Lazarević sve priznala o numeri koja joj je obeležila karijeru

Boško Karanović

 

 

 

Modni stil Goce Lazarević istakao se među mnogobrojnim haljinama i šlepovima, na šta je pevačica ponosna.

Pročitajte: Goca Lazarević je sa 32 godine ušla u menopauzu: Bilo je strašno, srećom pa sam rodila decu

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading