Celebrity News

Vlado i Milica se nikada nisu venčali: Pevač šokirao - Kada poštovanje nestane, odeš

Brak Vlade Georgieva nikada zvanično nije sklopljen

Vlado i Milica se nikada nisu venčali: Pevač šokirao - Kada poštovanje nestane, odeš

Jelena Jovanov

Brak Vlade Georgieva i Milice Samardžije nije nikada zvanično sklopljen, iako pevač i njegova izabranica od 2015. godine žive pod istim krovom.

U međuvremenu oni su postali i roditelji dve ćerke Sofije i Elene, a svima je dobro poznat štos koji su pre više od sedam godina, a tiče se sklapanja braka, priredili porodici i prijateljima. 

Pročitajte: RASTALI SE Vlado i Milica Georgiev - Pevač spakovao kofere i napustio suprugu i ćerke, ovo je njegovo prvo oglašavanje (FOTO)

Naime, kantautor i njegova izabranica na dan proslave Vladinog 40. rođendana organizovali su zabavu kojom su najavili venčanje i svadbeno veselje.  Pozvali su i matičara pred kojim su ponosno stali vrlo elegantno odeveni.

ATA Images

 

Kada je matičar izgovorio prava i obaveza navodnih mladenaca i zamolio ih da kažu žele li da zaključe brak, uglas su izgovori "Ne" i sve prisutne nasmejali.

Snimak lažnog venčanja Vlade Georgieva došao je i do javnosti, a svi koji su video pogledali prokomentarisali su da su muzičar i njegova lepša polovina napravili zaista dobar štos.

Instagram

 

Da li je u međuvremenu brak Vlade Georgieva i Milice Samardžije sklopljen, niko ne može sa sigurnošću da zna, jer kantautor ne voli s javnošću da deli svoju intimu.

Retke su nešto intimnije fotografije koje deli sa pratiocima na Instagramu, a upravo to je razlog zbog kog su se svi iznenadili kada su videli današnji njegov post.

 

 

Muzičar je, naime, objavio printscreen knjige spisateljice Tene Edvards:

Pročitajte: Možeš otac da joj budeš - Svi su zgroženi zbog onoga što je Vlado Georgiev uradio Sari Jo (FOTO)

– Uvek imaj u vidu koliko vrediš. Moraš da pronađeš hrabrost i odeš od stola ako poštovanja više nema.

Instagram

 

Vladin post zaintrigirao je medije, koji spekulišu kome bi sve ova poruka mogla da bude upućena.

Komentari (0)

Loading