Celebrity News

Pre udaje za moćnika Ljiljana Dragutinović bila je gladna: Dobijali smo batine, a bili smo i žedni

Bivši muž Ljiljane Dragutinović uticajan je i izuzetno bogat

Pre udaje za moćnika Ljiljana Dragutinović bila je gladna: Dobijali smo batine, a bili smo i žedni

ATA Images

Poznato je da se bivši muž Ljiljane Dragutinović Milorad Vučelić bavio raznim poslovima, između ostalog, jedno vreme bio je deo političke scene što mu je donelo određenu vrstu uticaja, moći pa i finansijske sigurnosti.

Udajom za njega telentovana dramska umetnica stekla je dozu sigurnosti, te je neometano mogla da se bavi odgajanjem sina Branislava i ćerke Ane, ali i glumom i pozorištem.

Pročitajte: Kontroverzna i prelepa! Ovo je ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović, a njen ljubavni život prepun je skandala (FOTO)

Nije mnogo radila na televiziji, svega petnaestak uloga je tokom karijere odigrala, a najveći pečat ostavila je u Ateljeu 212. 

Zahvaljujući svojoj profesiji Ljiljana je stekla veliki broj obožavalaca, istovremeno i prijatelje za čitav život.

ATA Images

 

Jedan od njih je glumac Petar Božović, za kojeg je vežu lepe, pa i one manje lepe uspomene, ipak svake od njih se buduća svekrva voditeljke Marije Kilibarde, rado seća i često ih spominje. 

Prilikom dodele vredne nagrade „Dobričin prsten” Petru Ljilja je otkrila malo poznate detalje.

Instagram

 

– U mladosti smo bili gladni i žedni, a ti si bio najveći dasa u glumištu i kod devojaka. Ti si bio naš Džejms Din s razlogom. Napravili smo velike predstave koje smo igrali duž cele Jugoslavije. Pevali bismo ulicama Beograda. Jednom nas je zbog pevanja uhapsio policajac. Dobili smo fine batine. Najviše pamtim tvoje čvrsto i neprobojno lice – poručlila je glumica kolegi, pa dodala:

Pročitajte: "ONA JE ČAROBNICA": Bivši muž Ljiljane Dragutinović političar je, a njihov sin danas je u vezi sa OVOM poznatom voditeljkom

– Morao si se štititi od nečasnih ljudi, a sada, kad si dobio ‘Dobričin prsten’, molim te da ti se na tren ozari to tvoje lice. Ali vrati se na stari položaj da te ne bi progutale ale. 

Ata Images

 

Svi mediji preneli su ove Ljiline reči doslovce i naglasili o kakvom divnom odnosu se tu radi.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading