Celebrity News

Zbogom, brko! Melina OSTAVILA Harisa i napustila porodičnu vilu koju su toliko gradili: Vreme je za sreću (FOTO)

Supruga Harisa Džinovića spakovala je kofere i otišla

Zbogom, brko! Melina OSTAVILA Harisa i napustila porodičnu vilu koju su toliko gradili: Vreme je za sreću (FOTO)

Porodica Džinović oduvek je u centru zbivanja iako popularnom pevaču to baš i nije po volji, a posebnu pažnju ne prestaje da privlači supruga Harisa Džinovića, Melina koja je od njega mlađa gotovo tri decenije.

Pročitajte: Harise, ja ne mogu više - Kako je Đina Džinović UNIŠTILA harmoniju u braku Meline i Harisa

Dugogodišnju bračnu sreću poznatog para sve ove godine ništa nije moglo pokvariti, razlika u godinama za njih je samo plus, a iako lepa kreatorka veži za jednu od najlepših žena na našim prostorima, Haris je u više navrata isticao da ne brine o tome da li se njegovoj supruzi udvaraju drugi muškarci.

Miloš Nadaždin

 

Kako zbog poslovnih obaveza, tako i privatno, supruga Harisa Džinovića često je na putovanjima širom sveta. Susretala se sa velikim svetskim zvezdama, u više navrata nalazila se u društvu moćnih muškaraca, međutim pevača to preterano ne dotiče, jer, kako tvrdi, ona poseduje sve kvalitete koje jedna supruga i majka treba da ima, pa zato oni mogu samo da pokušavaju da mu je “ukradu”.

Pročitajte: Melina je rekla KRAJ - Bračna sreća VIŠE NE POSTOJI! Ljudi, budite realni, to što joj je Haris uradio NIKO NE BI TRPEO!

- Ne mora ona otići na put, nju može neko preoteti u komšiluku, to samo zavisi od nje. Za sada je Melina jedna visokokvalitetna i moralna osoba, koja vodi računa o tome da bude odana supruga, dobra majka i dobar prijatelj. To su njene sjajne osobine, tako da veoma malo šanse ima, skoro nikakve, da ona krene takvim putem - ispričao je Haris jednom prilikom o svojoj voljenoj koja je sada rešila da sebi da oduška i počasti se lepim putovanjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kata R Tomovic (@kata_kety)

Fotografije na kojima supruga Harisa Džinovića uživa u Hrvatskoj sa prijateljicama, kao i one sa jahte porodice Živojinović privukle su veliku pažnju i izazvale mnoštvo komentara.

Instagram

 

Iako je reč o fotkama nastalim isključivo u ženskom društvu, očito je da Melina i pored brojnih obaveza uspeva da pronađe vremena za sebe i da se opusti, a takođe su i jasni pokazatelj da je odnos nje i supruga savršen - prepun ljubavi i poštovanja, ali prvenstveno razumevanja za potrebe onog drugog.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading