Celebrity News

Ana Bekuta u zagrljaju zgodnog muškarca, obasipa je ružama i balonima u obliku srca: Evo o kome je reč (FOTO)

Ana Bekuta ljubav posle smrti Milutina Mrkonjića ne posmatra na isti način

Ana Bekuta u zagrljaju zgodnog muškarca, obasipa je ružama i balonima u obliku srca: Evo o kome je reč (FOTO)

Ata Images

Nije tajna da je posle Mrkine smrti Ana Bekuta ljubav, odnosno ljubavni život zanemarila.

Svi su se pitali koliko će njena tuga za političarem trajati i koliko će njeno srce biti zatvoreno za nova udvaranja i emotivne izazove.

Pročitajte: Ana Bekuta progovorila o borbi sa zdravstvenim problemom - Mnoge žene će se prepoznati, proces izlečenja je spor, ali dostižan (FOTO)

Ne sme se zanemariti činjenica da je Ana vrlo lepa, šarmantna, snažna i inteligentna žena, a istovremeno jedna vrlo tanana duša koja vapi za pažnjom, ljubavlju muškarca. Ipak do sada se nije dogodilo ništa što bi tu njenu dušu i srce dovoljno zaintrigiralo da bi sećanja i najdublje emocije koje još oseća prema pokojnom Mrki ostavila po strani.

Instagram

 

Posvetila se porodici, sinu Igoru Poliću, unuku Branku i unuki Sonji, te sve svoje čežnje, nadanja i planove ulaže u njih.

Branislav Pećaranin Bandži

 

Povratna energija i emocije čine je radosnom. Ipak ništa od toga Ani ne bi bilo dovoljno da na profesionalnom planu nije zadovoljna.

Godinama je članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Od tog poziva nije odustala čak ni kada se doznalo da ju je Mrkonjić prerano napustio. U ime njihove velike ljubavi nastavila je da snima pesme, za koje se veruje da će ostati.

Branislav Pećaranin Bandži

 

Publika sve što dođe od Bekute prihvata otvorenog srca, stoga su joj sve nove numere jednako dobre i hitovi kao i one stare, a veruje se da će isti slučaj biti i sa novom pesmom "Ne daju da ostarimo zajedno".

U ime balade posvećene,, naravno pokojnom izabraniku estradna umetnica priredila je spot, kada su nastale i predivne fotografije koje svedoče o Aninom glumačkom talentu.

Branislav Pećaranin Bandži

 

Ona u spotu pokušava da odglumi ljubav i čini se da joj je to pošlo za rukom, a kako i ne bi kada je kraj sebe imala odličnog glumca Vladana Savića sa kojim se mogla konsultovati.

Pročitajte: Priliči li tvojim godinama? Ana Bekuta na udaru komentara zbog modnog izdanja! Ponela detalj koji je izazvao pometnju (FOTO)

Ana i Vladan odglumili su zaljubljeni par, u neko doba Vladan je svojoj saradnici na setu poklonio balone u obliku srca i ruže, što je izazvalo divnu reakciju publike, te su komentari u vezi sa pesmomim i samim spotom fenomenalni.

Branislav Pećaranin Bandži

 

 

Ana Bekuta ljubav je pronašla u radu, publici, prijateljima i porodici, a kada i da li će joj se dogoditi da se ponovo zaljubi vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading