Moda

Zumiraćete ove fotografije: Tanja Vojtehovski se skinula u kupaći, svi joj gledaju u stomak!

Izgled Tanje Vojtehovski tema je o kojoj svi mediji govore

Zumiraćete ove fotografije: Tanja Vojtehovski se skinula u kupaći, svi joj gledaju u stomak!

pci.rs

Izgled Tanje Vojtehovski pretrpeo je s godinama promene, a nije tajna da su se korekcije dogodile i na njenom profesionalnom putu.

Nakon što je donela odluku da napusti televiziju Tanja se okrenula ličnom razvoju, što ju je usmerilo ka novoj karijeri - lajfkoučingu.

 

Instagram

 

Nekadašnja novinarka i voditeljka danas je predavač, sa velikim brojem polaznika, koje je pre par dana privremeno stavila na pauzu ne bi li malo odmorila i napunila baterije za nove radne izazove. 

Pročitajte: Ćerka Tatjane Vojtehovski se skinula u maleni bikini! Fotka otkriva tetovažu na jako zanimljivom mestu

Tanja je sa prijateljima otputovala na topliju destinaciju. Ako je suditi po fotografijama koje deli sa pratiocima na Instagramu reč je o primorju.

Bivša novinarka važi za osobu nepresušne energije, nekoga ko stalno istražuje i nema manir da na odmoru leži po ceo dan na plaži zbog čega nikoga nije začudilo kada je objavila slike sa glisera, koji velikom brzinom ide ka pučini.

 

Instagram

 

Želivši da fanovima prenese bar delić uzbudljive atmosfere u kojoj se našla, Vojtehovski je podelila i snimak na kom se, između ostalog, vrlo jasno videlo i kako se ona to za uzbudljvu avanturu odenula.

Pročitajte: Tanja Vojtehovski pobegla na selo: Pogledajte kakvu kuću daleko od gradske gužve gradi, zbog pogleda na reku joj svi zavide (FOTO)

Bela košulja, šarene pantalone i marama oko vrata deo su morskog stajlinga simpatične voditeljke, koja se iz nekoga razloga ponadala da se neće pokvasiti, a kako se to ipak dogodilo pokajala se što nije pošla samo u kupaćem kostimu.

 

Instagram

 

 

Nešto kasnije na njenom profilu osvanula je fotografija sa peščane obale upravo u kostimu, što je podstaklo njene pratioce na komentare.

Pročitajte: Trendi frizura i plišana trenerka: Da li verujete da ovako izgleda majka Tanje Vojtehovski FOTO

Velika većina potvrdila je da je izgled Tanje Vojtehovski sada bolji nego ikada pre, bilo je i onih koji su se zapitali kakvom se to dijetom ona poslužila i da li osim svog uma ona osnažuje i telo nekim vežbama i treningom.

 

Instagram

 

 

Nije nam poznato da li se na odmoru u Tanjinom društvu nalazi i neki zgodni baja, ali pošto je uvek bila miljenica jačeg pola, ne bi nas čudilo i da je ponovo srećna u ljubavi.

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading