Celebrity News

Nemanja Matić danas živi u velelepnoj vili u Francuskoj, a evo u kakvoj je kući na Ubu odrastao - Bez fasade i ograde...(FOTO)

Dom Nemanje Matića tamo je gde je porodica slavnog fudbalera koji na četiri godine zajedno sa najmilijijma menja prebivalište

Nemanja Matić danas živi u velelepnoj vili u Francuskoj, a evo u kakvoj je kući na Ubu odrastao - Bez fasade i ograde...(FOTO)

Dom Nemanje Matića svake dve do četiri godine, zavisno od uslova u ugovoru o fudbalskom angažmanu, nova je destinacija.

Od 2014. pa sve do prošlogodišnje fudbalske sezone slavni sportista živeo je sa porodicom u Velikoj Britaniji.

Pročitajte: Kuća za britanske milionere - Zavirite u dom Nemanje Matića u Mančesteru, samo jedan detalj vredi kao stan u Beogradu (FOTO)

U tom periodu igrao je prvo za „Čelsi”, zatim za „Mančester junajted”, a onda je od italijanskog kluba „Roma” stigla ponuda koja se ne odbija te se sa suprugom i troje dece atraktivni Ubljanin preselio u Italiju.

Njegova zanesenost klubom iz Rima nije dugo potrajala te je ove godine on postao deo ekipe „Ren” iz Francuske.

Instagram

 

Namera da zaigra za jedan od najboljih evropskih timova navela je Matića da sa izabranicom Aleksandrom pronađe novi kutak za svoju petočlanu porodicu i po svoj prilici nije štedeo.

U Londonu bračni par sa naslednicima živeo je u iznajmljenoj dvospratnoj kući u elitnom delu grada, koja je bila okružena velelepnim imanjem sa bazenom i terenima, a veruje se da od svojih kriterijuma ni ovoga puta Nemanja nije odstupio.

Instagram

 

Sve je to lepo, još lepše je čuti da je on svojim radom, talentom i zalaganjem zaradio dovoljno da slične nekretnine i kupi, što je i učinio.

Vlasnik je brojnih stanova, kuća širom Evrope, ipak njegovo srce ostalo je na Ubu, gde je odrastao.

Instagram

 

Uvek se rado vraća u grad svog detinjstva gde, po pisanju štampe, finansijski pomaže čak 40 porodica, a učestvovao je i u renoviranju stadiona.

Osvrt na detinjstvo koje, ako je suditi po starim fotografijama, nije bilo iz finansijske perspektive lagodno, Matića drži čvrsto na zemlji, koji za razliku od mnogih svojih kolega nije poleteo u visine. 

Instagram

 

Tome najbolje svedoči činjenica što je nedavno s pratiocima na Instagramu podelio sliku kako brat i on kao mali igraju fudbal, a iza njih je nedovršena kuća, bez fasade, a dvorište nema ni ogradu.

Pročitajte: Bravo, Nemanja care! Posle toliko godina stigle DIVNE VESTI iz doma Ane i Nemanje Vidića, priznaju da nisu očekivali (FOTO)

Veruje se da je dom Nemanje Matića na Ubu danas besprekoran, da se fudbaler potrudio da roditeljima obezbedi samo najbolje, ipak mora se istaći skromnost koju pored svega poseduje i harizma kojom pleni.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading