Celebrity News

Kuhinja Branislava Trifunovića i Tihane Lazović je san svakog mladog bračnog para: Sve je na tač, a tek boju da vidite (FOTO)

Dom Branislava Trifunovića i Tihane Lazović je kao iz magazina

Kuhinja Branislava Trifunovića i Tihane Lazović je san svakog mladog bračnog para: Sve je na tač, a tek boju da vidite (FOTO)

Jakov Simović

Nakon venčanja održanog na salašu pre skoro dve godine dom Branislava Trifunovića i Tihane Lazović postala je prostrana nekretnina dizajnirana po principu open koncepta.

Pročitajte: Ovome se ovako brzo niko nije nadao...Izabranica Baneta Trifunovića otkrila lepe vesti - Dečak je! (FOTO)

Glumački par sve je učinio da je odmah opremi, te su se pored profesionalnih zaduženja, koje ne prestaju da se nižu, fokusirali na odabir komada nameštaja, boje za zidove, podne obloge....

Jakov Simović

 

Ako je suditi po najnovijoj fotografiji koja je dospela na Instagram u svojoj nameri skladni supružnici su i uspeli.

Instagram

 

U prvom planu na slici videla se kuhinja braon-zelene boje.

Već sama nijansa zaintrigirala je sve koji se bave opremanjem stanova, pa i one koji tek treba da se late tog posla.

Instagram

 

Zaključak je da je kuhinja poznatih supružnika urađenja od medijapana, da poseduje dve ugradne rerne, frižider i zamrzivač, sudoperu crne boje i veliku radnu ploču kao i elemente koji se otvaraju na dodir.

Dom Branislava Trifunovića i Tihane Lazović krase i brojne police kojih ima ne samo u kuhinji već po čitavom stanu.

Instagram

 

Nije tajna da su ga uredili po sopstvenom nahođenju, na umu im je bilo da bude lep i praktičan, ali najpre da odiše posebnom domaćinskom energijom i godi njihovim prijateljima kada im dođu u posetu.

Pročitajte: Oca ste im gledali u svim domaćim serijama - Porodična fotografija otkrila sve, ovo su roditelji Sergeja i BranislavaTrifunovića

Glumac i glumica nakon venčanja obožavaju da goste svoje prijatelje i kolege, a upravo zahvaljujući fotografiji sa jednim od njih -Milanom Marićem koji je fotografiju iz doma poznatog para objavio na Instagramu moglo se bar nakratko zaviriti u njihov skriveni svet.

Instagram

 

Komentari (1)

Loading