Celebrity News

Dom Željka Mitrovića na Aper Ist Sajdu košta nekoliko desetina miliona dolara i izgledom opravdava cenu: Jedina slika je pred vama

Dom Željka Mitrovića u Americi nešto je posebno

Dom Željka Mitrovića na Aper Ist Sajdu košta nekoliko desetina miliona dolara i izgledom opravdava cenu: Jedina slika je pred vama

Svi znaju da vlasnici "Ružičaste" televizije Milica i Željko Mitrović poseduju nekretnine širom sveta.U srpskoj prestonici pazarili su više od jednog stana, imaju čak i kuću, svojevremeno su kupili i luksuzni kutak u Monte Karlu, a prethodno penthaus u Londonu.

Pročitajte: Kristina Mitrović sa verenikom otputovala u Kazahstan- Došlo je vreme da upozna svekra i svekrvu milijardere - Ovo su detalji (FOTO)

Pored svega pobrojanog niko nije mogao ni da pretpostavi da je dom Željka Mitrovića u Americi, tačnije u Njujorku, toliko luksuzan i da u ovom momentu na tržištu vredi čak nekoliko desetina miliona.

Instagram

 

Najmlađa naslednica medijskog maga sasvim slučajno otkrila je kako porodična oaza smeštena na Aper Ist Sajdu izgleda. 

Instagram

 

U želji da fotografiše kućnog ljubimca Andrea Mitrović obuhvatila je i deo dnevnog boravka koji krase police prepune knjiga, pehara, fotoalbuma, ramova sa slikama, a u samom centru smešten je starinski kamin, što govori mnogo o tome kakva je zgrada u pitanju, pa i to kakav komšiluk Mitrovići u Njujorku imaju.

Dom Željka Mitrovića u Americi evidentno je deo starinskog, elitnog kvarta u kom se nekretnine procenjuju na nekoliko desetina miliona dolara pa naviše, u zavisnosti od kvadrature.

Instagram

 

Neosporno je da je vlasnik jedne od najpopularnijih domaćih televizija izdvojio lepu sumu za stan u kom je dugo boravila njegova najstarija ćerka Sandra Mitrović.

Pročitajte: Bio joj je velika ljubav, a sada radi na televiziji njenog muža- OVAJ poznati voditelj je bivši dečko Milice Mitrović (FOTO)

Ona je, naime, nakon završene škole u Velikoj Britaniji, nastavila studije u Americi te se više od pet godina služila pomenutom nekretninom u kojoj sada rado odseda ostatak porodice.

Instagram

 

Trenutno tamo boravi Andrea sa dečkom Šonom Parnetom.

Komentari (0)

Loading