Celebrity News

Nenad Okanović jednom rečenicom objasnio pravo stanje u svom braku: Obratio se supruzi - Strašno je prolaziti kroz sve to javno (FOTO)

Supruga Nenada Okanovića ludo je zaljubljena u glumca još od srednje škole

Nenad Okanović jednom rečenicom objasnio pravo stanje u svom braku: Obratio se supruzi - Strašno je prolaziti kroz sve to javno (FOTO)

Supruga Nenada Okanovića od prvog dana postavila se kao stub porodice.

Pročitajte: Verovalo se da je u skladnom braku…Nenad Okanović sreću pronašao kraj DRUGE ŽENE! OVO je njegovo obraćanje: VOLIMO SE (FOTO)

Željana Okanović po udaji za umetnika ostvarila se ubrzo i kao majka, što ju je dovelo u poziciju da bude dodatno odgovorna i pitana za sve.

 

 

Poput svake druge žene, ujedno i majke na sebe je preuzela obeveze oko održavanja domaćinstva, ali i odgoja sinova Danila i Trifuna, na čemu joj je glumac najviše zahvalan.

Poznato je da Nenad, otkako se proslavio ulogom sina Dragana u seriji Selo gori a baba se češlja puno radi, često je odsutan od kuće zbog čega veliko breme palo na njegovu lepšu polovinu.

 

 

Supruga Nenada Okanovića svojevoljno je pristala na pomenutu vrstu kompromisa, dok joj umetnik kroz privrženost, poštovanje i neizmernu ljubav vrača,

Kada god ima priliku Oki ne štedi reči o svojoj izabranici sa kojom je još od srednje škole.

Boško Karanović

 

Danas na dan njenog rođendana dirljivom porukom iznova je potvrdio sve ono što godinama unazad tvrdi a to je da je Željana ostvarenje njegovih snova.

Pročitajte: Nenad Okanović slomljen zbog stanja u porodici! Odnos njegove supruge i majke složeniji je nego što se mislilo - Snaja svekrvu krivi (FOTO)

- Žena, majka dva zmaja, kraljica. Draga, srećan ti rođendan - napisao je glumac, koji neretko svojoj izabranici priređuje iznenađenja, dosta zajedno i putuju, a ne kriju da oboje dosta vredno rade na svom braku kako bi bio uzbudljiv ili makar onakav kao na samom početku.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading