Celebrity News

Potpuno slomljena Ivana Peters objavila TUŽNE VESTI! Reči podrške i utehe pristižu sa svih strana (FOTO)

Objava Ivane Peters rastužila je mnoge

Potpuno slomljena Ivana Peters objavila TUŽNE VESTI! Reči podrške i utehe pristižu sa svih strana (FOTO)

Mirko Tabašević

Pop pevačica Ivana Peters iako se nikada nije preterano eksponirala u javnosti, na društvenoj mreži "Instagram" ona je veoma aktivna gde se neretko mogu pronaći pojedinosti iz njene svakodnevnice, a posebno su na njenom profilu interesantne fotografije iz prošlosti koje mahom nailaze na lepe reakcije i komentare. Prelistavajući stare porodične albume, Ivana je sada pronašla jednu lepu uspomenu, međutim objava Ivane Peters ovog puta je bila tužnim povodom, a ona ju je sa velikom setom i tugom podelila sa brojnim pratiocima.

Naime, pevačica je objavila fotografiju sa voljenim dedom Konstantinom koji nije više na ovom svetu, a koji bi proslavio rođendan, te je to bio povod da se Ivana priseti najlepših dana odrastanja koje je provela sa njim.

Pročitajte: Uslikana kako se ljubi u javnosti sa POZNATIM KOLEGOM - Ivana Peters prvi put posle razvoda uhvaćena i to SA NJIM (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

- Deda i ja. Danas bi slavili rođendan i popili iako ne pijemo i deda ne bi prestajao da se smeje - iskazala je pevačica emocije uz sliku iz detinjstva dok je deka drži u naručju, a objava Ivane Peters naišla je na brojne reči utehe. 

Inače, Ivana je svojevremeno u medjima govorila da joj je porodica bila velika podrška u najtežim životnim trenucima, te ne čudi činjenica što je toliko vezana za istu te da joj i jedan od najstarijih članova mnogo nedostaje.

Pročitajte: Detalj na fotografiji Ivane Peters zabrinuo sve - Žena koje je preživela infarkt OVO ne sme da radi (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Porodica mi je uvek pomagala da prebrodim teške situacije. Ne volim puno da pričam o svojim zdravstvenim problemima, prolazilo mi je nekoliko puta kroz glavu: „E, kada biste vi znali moj život“, ali nikada nisam razmišljala ozbiljno o tome da objavim autobiografiju. Imam neki tajni život, možda nekada otkrijem šta mi se sve dešavalo i na privatnom planu, ali i zdravstvenom. Mislim da treba da prođe još vremena, da rane zacele i da budem spremna da pričam o nekim temama - rekla je pevačica jednom prilikom.

Pogledajte kako izgleda dom Ivane Peters

Komentari (0)

Loading