Celebrity News

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim: Ona je snaga i životna podrška Anastasije Ražnatović (FOTO)

Životna podrška Anastasije Ražnatović je ona

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim: Ona je snaga i životna podrška Anastasije Ražnatović (FOTO)

Televizija K1

Anastasija Ražnatović sreću je pronašla pokraj Nemanje Gudelja za kog se udala u avgustu 2023. godine. Prošli su i kroz teške trenutke koji su njihov odnos učvrstili, ali životna podrška Anastasije Ražnatović je ona.

Anastasija Ražnatović često ističe da je porodica za nju svetinja, majka Ceca Ražnatović, braz Veljko i tetka Lidija. Uvek je spremna da stane u njihovu odbranu, čak i kada je bila devojčica.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović ima savršene čizme za zimu - Udobne, trendi i idu uz sve (FOTO)

- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer su uvredili mamu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš... - iskrena je bila Anastasija dok je govorila o periodu kada je njena majka bila u zatvoru.

- Sećam se toga kao da je mama procenila da smo mi mladi i da ne bismo razumeli. Ona je rekla da ide u Ameriku na turneju, a mi smo bili kod babe i dede u Žitorađi. Ona je tada bila u zatvoru. Ja sam se za svoj rođendan naljutila jer nije došla iz Amerike, ni ona ni tetka, a bile su zajedno u zatvoru.

Boško Karanović

 

 

- Znam da sam čula nešto čudno u njenom glasu, rekla sam joj: "Ako ti ne možeš, što bar tetka ne dođe, niko neće da mi dođe na rođendan". Ona je tada počela da plače. Meni ništa nije bilo jasno - rekla je jednom prilikom u emisiji "Preživeli", a sada je još jednom pokazala koliko joj majka znači.

Na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju sa majkom iz perioda kada je bila devojčica, uz stihove Dina Merlina "Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo..", i pokazala da je majka za nju uvek tu.

Komentari (0)

Loading