Celebrity News

Sin Tijane Dapčević odbrusio majci: Nijedna ne zaslužuje da joj dete ovo saspe u lice (Foto)

Sin Tijane Dapčević rekao šta je imao

Sin Tijane Dapčević odbrusio majci: Nijedna ne zaslužuje da joj dete ovo saspe u lice (Foto)

Sin Tijane Dapčević krenuo je stopama pop zvezde i izgleda da je u tome do sada ostvario impozantne rezultate.

Njegov uspeh meri se na Spotifaju, gde kominicira sa više od milion i po ljudi, vršnjaka i svih onih kojima se muzički dopada to što on radi.

Pročitajte Muž Tijane Dapčević u javnosti posle duže vremena: Izgleda potpuno drugačije, svi ga komentarišu (FOTO)

Budući da je za kratko vreme Vuk stekao daleko veći broj pratilaca od majke koja je na estradi dve i po decenije dao je sebi za pravo da joj da par saveta, što je ona kasnije kao anegdotu ispričala za medije:

Instagram

 

 

- Moj sin, koji u februaru puni 15 godina, ima običaj da kaže: ”Mama ti si tako zamrznuta. Živiš pod kamenom. Kako je moguće da ja imam milion i po slušača na Spotifaju, a da ti imaš samo 38" - kazala je pevačica koja je nasledniku u svom maniru odgovorila.

Milos Nadazdin za Story

- Cuki, vidi ovako, ja sam počela da se bavim ovim poslom pre 24 godine. Znači, ljudi koji su tada imali 15 godina, koji su bili moji fanovi, i dalje su moji fanovi. Sad oni imaju decu od 15 godina. Sad njihova deca slušaju tvoju muziku, a mama i tata moju muziku. Tako da imam ja publiku, nemoj ti da se sekiraš.

Luka Šarac

 

Tijana i njen suprug Milan Dapčević dugo su čekali na potomstvo, Vuka su dobili kada su se najmanje nadali, a sreću u tom trenu opisivali su kao nešto što nikada pre nisu osetili.

Pročitajte: Estetska intervencija Tijane Dapčević iznenadila sve - Pogledajte kako joj sada izgleda lice, muž Milan bio protiv (FOTO)

Uprkos velikoj želji da dobiju naslednika, kada je on stigao na svet, nisu ga razmazili, naprotiv, sve su učinili da izraste u divnog momka koji je po svoj prilici vrlo otvoren i iskren.

 

Komentari (0)

Loading