Celebrity News

Zbog Voje Brajovića OVA lepotica napustila studije! Pogledajte kako danas izgleda Ljiljana, koja je glumcu rodila dvoje dece (FOTO)

Prva supruga Voje Brajovića danas izgleda ovako

Zbog Voje Brajovića OVA lepotica napustila studije! Pogledajte kako danas izgleda Ljiljana, koja je glumcu rodila dvoje dece (FOTO)

Boško Karanović

Glumačka legenda Voja Brajović odrastao je u Valjevu, gde je i upoznao svoju prvu ljubav, lepu Ljiljanu, koja mu je godinama kasnije rodila dvoje dece. Prva supruga Voje Brajovića osvojila ga je još dok su bili deca. 

Lepa devojčica iz komšiluka, Voji je prvo bila drugarica, a kako su rasli, rasla je i ljubav, koju su krunisali brakom. Njih dvoje dobili su sina Vukotu i ćerku Iskru i živeli su odnos pun ljubavi i poštovanja, ipak, njihova priča nije imala srećan kraj.

Instagram

 

Ljiljana je po uzoru na svog oca upisala medicinu, koju je ubrzo napustila kako bi se posvetila porodici. Posle razvoda, prva supruga Voje Brajovića povukla se iz javnosti, te se o njenom životu danas ne zna mnogo.

Pročitajte: Ćerka Voje Brajovića došla na more i tamo zatekla svoju maćehu - Zbog susreta se trese cela Budva, pogledajte šta se desilo (FOTO)

Ljiljanina misija da Vukotu i Iskru izvede na pravi put uspela je, a danas je posvećena baka svojoj unuci Ines.

Facebook printscreen

 

O razlozima kraha braka Voja nikada nije pričao u javnosti. Ipak, o majci svoje dece uvek je govorio sa puno poštovanja. Danas je u srećnom braku sa mlađom koleginicom Milicom Mihajlović, s kojom ima sina.

Komentari (0)

Loading