Celebrity News

Ćerka Voje Brajovića došla na more i tamo zatekla svoju maćehu: Zbog susreta se trese cela Budva, pogledajte šta se desilo (FOTO)

Ćerka Voje Brajovića ovakav odnos ima sa ocem i maćehom

Ćerka Voje Brajovića došla na more i tamo zatekla svoju maćehu: Zbog susreta se trese cela Budva, pogledajte šta se desilo (FOTO)

Boško Karanović

Fotografija koju je objavila ćerka Voje Brajovića govori više od 1000 reči.

Svima je već dobro poznato da je proslavljeni glumac Voja Brajović prvobitno bio u braku sa svojom mladalačkom ljubavi, Ljiljanom sa kojom je dobio sina Vukotu i ćerku Iskru, međutim brak nije potrajao, a nakon razvoda on je sreću pronašao pored koleginice Milice Mihajlović sa kojom ima sina Relju i sa kojom je i danas u skladnoj zajednici.

Boško Karanović Story

 

 

Mnogo spekulacija bilo je na temu kako su njegova deca iz prvog braka prihvatili celokupni situaciju i kakav odnos imaju sa ocem, a ćerka Voje Brajovića, uspešna glumica na tu temu jednom prilikom je govorila.

Nije krila Iskra da je imala izazove da sa svojim ocem stvori savršen odnos, a da su u tome zajedničkim snagama uspeli otkrila je nedavno ističući kako joj je otac vremenom postao najbolji prijatelj, a maćeha sestra koju nikad nije imala.

Boško Karanović

 

 

- Milicu nikada ne nazivam maćehom. Nemam rođenu sestru, a ona je nešto najbliže tome -  izjavila je ćerka Voje Brajovića koja je i najnovijom fotografijom pokazala da oni neguju prave porodične vrednosti i uživaju u vremenu provedenom zajedno.

Pročitajte: Evo kakva je zapravo moja maćeha! Iskra Brajović otkrila šta misli o Vojinoj drugoj ženi (FOTO)

Letovanje na koje se otisnula sa ćerkicom Ines, ocem i njegovom suprugom pravi je pokazatelj koliko su zapravo bliski, a osmesi na njihovim licima govore više od 1000 reči.

Instagram

 

Family time - kratko i jasno poručila je Iskra objavivši predivnu fotku sa odmora na kojoj je dobro raspoloženje svih članova evidentno.

Komentari (0)

Loading