Celebrity News

Drama Danijele i Stefana Buzurovića posle 10 godina braka: Dva dana nisam imala vesti o njemu!

Drama Danijele i Stefana Buzurovića nakon deset godina braka

Drama Danijele i Stefana Buzurovića posle 10 godina braka: Dva dana nisam imala vesti o njemu!

Bračni par Buzurović proslavlja jedanaestu godinu braka i ne krije da i posle više od decenije njih dvoje funkcionišu savršeno. Ipak, s vremena na vreme idilu prekinu nepredviđene okolnosti, kao što je bila poslednja drama Danijele i Stefana Buzurovića.

Naime, poznati par, pored stana u Beogradu poseduje prelepu vikendicu na Goliji, gde provode dosta slobodnog vremena. Pre dve nedelje Stefan je bio na Goliji, odakle nije mogao da se vrati jer je bio zavejan. Ovu dramatičnu situaciju sa svojim pratiocima podelila je njegova supruga.

Pročitajte: Deca Danijele i Stefana Buzurovića za prvi dan škole odabrali bajkovite stajlinge! Klarinu haljinicu ćete odmah kupiti za svoje ćerke (FOTO)

– Pre dve nedelje moj muž je bio zavejan na Goliji. Dva dana nisam imala vesti o njemu. Pre nego što je selo izgubilo struju i signal, rekla sam mu da mi se javi kako zna i ume. Održao je obećanje, poslao mi je pismo. On se vratio pre dvanaest dana, pismo je stiglo juče – napisala je voditeljka.

Instagram

 

Drama Danijele i Stefana Buzurovića voditeljku je veoma zabrinula, a srećom, sve se završilo dobro, te se njen suprug vratio kući. Iz svega ovoga proisteklo je i nešto dobro, Danijela je navela supruga na romantičan gest, koji muškarci odavno više ne rade, te je iako sa zakašnjenjem, dobila romantično pismo.

Komentari (0)

Loading