Celebrity News

Marija Šerifović strogo čuvala identitet oca, ali sve se otkrilo: Sin će sve saznati kad poraste

Otac deteta Marije Šerifović enigma je za javnost

Marija Šerifović strogo čuvala identitet oca, ali sve se otkrilo: Sin će sve saznati kad poraste

Miomir Milić za story

Ko je otac deteta Marije Šerifović javnost je priželjkivala da dozna od trenutka kada je pevačica obelodanila da je postala majka.

Pročitajte: Rajko Šerifović nije još ni video unuka, a već mu poručio ovo - Verica se brže bolje oglasila

Svi su se pitali ko je muškarac kojeg pobednica Evrosonga skriva, a onda su pojedine informacije o rođenju malog Marija same nametnule zaključak.

Instagram

 

Naime, pop zvezda godinama je pokušavala da ostane u drugom stanju, tačnije da održi trunoću što je u intervjuu za Blic pre par sati priznala, ali kako joj nije polazilo za rukom da se u najlepšoj ulozi za jednu ženu ostvari prirodnim putem, odlučila se za drugi put.

 

 

Angažovala je surogat-majku koja ju je usrećila kao niko do sada. Žena čiji se identitet za sada ne zna na svet joj je donela omiljenog muškarca, koji je od sad pa nadalje njen centar sveta i gazda kuće, a po svoj prilici, nosiće prezime Šerifović.

Postoje nagađanja da je otac deteta Marije Šerifović nepoznati donor, ipak pop zvezda o tome još uvek nije spremna da govori. U par rečenica nagovestila je nešto i najavila da će svom nasledniku sve objasniti kada za to bude došlo vreme.

Instagram

 

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da delim informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će moj sin, kada dođe vreme, o tome znati sve - kazala je Marija pa dodala:

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala sam da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario.

Pročitajte: Isplivali svi detalji o trudnoći u Americi - Ovo je još samo Marijina Verica znala (FOTO)

Ovime je donekle potvrdila Šerifovićka da je oca za naslednika odabrala u banci sperme u Americi, ali ostaje da se vidi kako će se dalje situacija razvijati, pa ko zna, možda nas Marija ponovo iznenadi.

Edvin Kalić

 

Komentari (0)

Loading