Celebrity News

Kao nisu ponovo zajedno, a spavaju u istom krevetu: Kristina Bekvalac sa bivšim mužem uslikana u spavaćoj sobi (FOTO)

Bivši muž Kristine Bekvalac divan je otac

Kao nisu ponovo zajedno, a spavaju u istom krevetu: Kristina Bekvalac sa bivšim mužem uslikana u spavaćoj sobi (FOTO)

Bivši muž Kristine Bekvalac uspešni je arhitetka koji radi širom planete.

Pročitajte: Kristina Bekvalac se za istog čoveka dva puta udala, dva puta se od njega razvela, a sada je otkrila ključnu stvar - kakav je otac

Ivo Martinović, sa kojim stilistkinja ima dvoje dece, veliki deo godine je na putu.

Miloš Nadaždin

 

Njegovo znanje, iskustvo, inovativnost i stručnost traženi su od Amerike do Japana, stoga često od početka veze sa Kristinom nije provodio mnogo vremena u njihovom zajedničkom domu, što je verovatno rezultiralo jednim razvodom, a potom i drugim.

Nije tajna da je bivši muž Kristine Bekvalac za stilistkinju neodoljiv i po mnogo čemu savršen muškarac, što je verovatno navodi da mu se iznova vraća.

Instagram

 

Kada je po drugi put okončala brak sa njim, mlađa sestra Nataše Bekvalac odlučno je stala iza svojih reči da naredni put neće pokleknuti, međutim, njeno ponašanje i objave na društvenim mrežama govore drugačije.

Za početak bivši muž Kristine Bekvalac bio je pratnja stilistkinji, sinu Noi i ćerki Petri na letovanju ove godine.

Instagram

 

Lepa Novosađanka podelila je sa pratiocima na Instagramu da je reč o zajedničkom odmoru, ali samo zbog dece, te da ne, nisu ponovo zajedno.

- Martinović i ja nismo ponovo u braku, samo zajedno vodimo decu na more - u tom stilu napisala je Kristina ispod porodične fotografije, te su svi poverovali da je Ivo posle svega zaista postao najbolji prijatelj novopečene kreatorke njena najveća podrška, a prvenstveno otac za primer koji sve čini zarad dobrobiti svoje dece.

Instagram

 

Da je plan o zajedničkom odmoru Kristini i Ivu prešao u naviku govore najnoviji snimci i slike sa zimovanja.

Pročitajte: Majka Nataše Bekvalac uslikana u KUPAĆEM kostimu! Verujete li da ovako izgleda BAKA šestoro unučića (FOTO)

Kristina je, naime, pratioce obradovala činjenicom da se ponovo zaputila na odmor, sa Ivom, Noom i Petrom, a sve je zapanjila činjenica da u hotelskoj sobi postoji samo jedan bračni krevet, te da u njemu zajedno leže bivši supružnici.

Instagram

 

Istini za volju, oni su tu provodili vreme sa naslednicima, ipak mišljenje svih koji poznaju par je da će u neko doba bivši ponovo postati sadašnji.

Komentari (0)

Loading