Celebrity News

Posle dve devojčice, dečak: Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav (FOTO)

Sestrić Nataše Bekvalac osvojio je njeno srce

Posle dve devojčice, dečak: Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav (FOTO)

I pored ljubavnih brodoloma i tri braka koja je ostavila iza sebe, sreću Nataše Bekvalac čini se ništa ne može da pokvari. Osmeh na njenom licu odaje utisak ispunjene i srećne žena koja je prvenstveno brižna majka odlučna da sve vreme ovog sveta posveti sebi i svojim bližnjima. Uživa u svakom novom danu koji joj ulepšavaju ćerkice Hana i Katja, a kojima je sve podređeno i kako sama ističe, ne može da vidi sebe kako im tu sreću kvari neki muškarac. Ipak, jedan u njenom životu zauzima posebno mesto i njemu je sve dozvoljeno, a to je ni manje ni više nego sestrić Nataše Bekvalac.

Pročitajte: Katja Lazukić se šepuri na plaži u Dubaiju u preslatkom kupaćem - Fotografije sa luksuznog odmora Nataše Bekvalac će vas nasmejati do suza

Instagram

 

Budući da su sve tri sestre Bekvalac izuzetno vezane, a poznato je da su Kristina i Nataša u jednom periodu života čak i živele zajedno, ne čudi činjenica da su i njihovi naslednici veoma bliski i da brojna  porodica svaki trenutak koristi kako bi se okupila i zajedno provela dragocene trenutke uz neizostavnu šalu i smeh.

Pročitajte: Dečko Hane Ikodinović više nije tajna, evo šta o njemu kaže stroga mama Nataša (FOTO)

Instagram

 

Kako je sestrić Nataše Bekvalac, preslatki sin najmlađe Natašine sestre Kristine jedini dečak u velikom ženskom društvu, on je nesumnjivo i miljenik čitave porodice, a posebno je osvojio srce popularne tetke Naki, kako je zove i za koju je veoma vezan.

Pročitajte: Tetkino dete! Kristina Bekvalac ne može da sakrije emocije, mala Katja sa lakoćom osvaja sva srca (FOTO)

Instagram

 

Koliko je, uskoro šestogodišnji Noa važan u životu pevačice i koliko je obažavanje prisutno sa obe strane govori fotografija koju je muzička zvezda pre nekoliko dana podelila na "Instagramu".

- Samo da vam predstavim svog sina Nou - napisala je ona šaljivi komentar propraćen srcima i poljupcima uz preslatku Noinu fotku sa šišanja, što Kristini nimalo nije smetalo jer i ona ima posebnu vezu sa Natinim ćerkama koje su tetkine mezimice.

Komentari (0)

Loading