Celebrity News

Sad shvata da nije lako biti majka i to samohrana: Marija Šerifović posle dva dana sa naslednikom otkrila - Poželela sam da sve otkažem

Sin Marije Šerifović rođen je u Americi, ali uskoro sa mamom dolazi u Srbiju

Sad shvata da nije lako biti majka i to samohrana: Marija Šerifović posle dva dana sa naslednikom otkrila - Poželela sam da sve otkažem

ATA Images

Sin Marije Šerifović uskoro će doleteti sa majkom i bakom u Srbiju. 

Pročitajte: Marija Šerifović strogo čuvala identitet oca, ali sve se otkrilo: Sin će sve saznati kad poraste

Mali Mario Šerifović tek što je rođen, a već će iskusiti vožnju avionom, svi nestrpljivo iščekuju njegov dolazak, ponajviše ponosni deka Rajko Šerifović, stric Danijel, ali i svi koji su pevačicinu tajnu o želji za potomstvom skrivali godinama.

Instagram

 

Marija je u jednom od skorašnjih postova naglasila koliko je srećna da ima prijatelje na koje može da se osloni, u koje ima poverenje, a svi su se oni sada na ovom testu jasno pokazali.

Instagram

 

Skrivali su Marijini drugovi i drugarice da ona čezne da postane majka, a potom i kroz kakav proces je prošla i prolazi.

Tek kada je sama odlučila da s javnošču podeli informaciju da je dobila sina, i oni su se oglasili preko društvenih mreža presrećni što će uskoro upoznati jednog premedenog Šerifovića, koji će im verovatno, ako nasledni šarm na mamu, odmah ukrasti srca.

Edvin Kalić

 

Sin Marije Šerfović već je postao glavna figura u pevačicinom životu, ali i glavna tema svih njenih razgovora, pa i postova na Instagramu.

Sve je pobednica Eurosonga za 2007. godinu raznežila kada je pre nekoliko sati objavila snimak kako uspavljuje sina uz jedan od pop američkih hitova.

Instagram

 

Ubrzo potom najavila je nešto o čemu su mnogi brinuli.

Instagram

 

Naime, Marija je zakazala koncert u „Areni Zagreb“ i trebalo je da turneju nastavi širom Balkana, pa i sveta, ali rodio se Mario, što je bio povod da sve otkaže. Na svu sreću njenih fanova, to se nije dogodilo.

Pročitajte: Rajko Šerifović nije još ni video unuka, a već mu poručio ovo - Verica se brže-bolje oglasila

- Pazite ovo u prethodnih nekoliko dana sa ljudima iz menadžmenta pričamo puno o turneji „Dolazi ljubav“ koja počinje 8. marta iz „Arene Zagreb“, odmah da vam kažem ja sam to poželela sve da otkažem i pomerim za onu tamo godinu, ali razgovarali smo saradnici, organizatori, moja porodica, okruženje, prijatelji i doneli odluku da će turneje biti, jer želim da ovu ljubav koju osećam podelim sa vama - kazala je Marija vidno ushićena zbog svih narednih izazova, uključujući one vezane za majčinstvo.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading