Celebrity News

Jedina fotografija venčanja Nina Rešića i druge supruge Sare zbog koje je PROMENIO VERU: Na glavi kruna, na licu tri mladeža i osmeh (FOTO)

Venčanje Nina Rešića prvi put pred očima javnosti

Jedina fotografija venčanja Nina Rešića i druge supruge Sare zbog koje je PROMENIO VERU: Na glavi kruna, na licu tri mladeža i osmeh (FOTO)

Drugo venčanje Nina Rešića, jedino u crkvi, dogodilo se devedesetih godina sa pevačicom Sarom Marković sa kojom je nešto kasnije dobio ćerku Tamaru.

Pročitajte: Tajna ljubav Vesne Zmijanac - Naš SLAVNI PEVAČ čije hitove obožavate je osvojio njeno srce, pogledajte zajedničku fotografiju

Pričalo se da je muzičar u svoju drugu suprugu dugo bio zaljubljen te da ju je zaprosio ubrzo nakon otpočinjanja veze, a veruje se da je zbog nje i veru promenio.

 

 

Nino je inače rođen kao  Amir Rešić muslimanskog opredeljenja.

Preseljenjem kod oca u Sremsku Palanku iz Bosanske dubice gde je živeo sa majkom, odlučio je da promeni ime u Nikola.

 

 

Smatrao je da će mu taj potez pomoći u karijeri i čini se da je bio i u pravu.

Veliku karijeru je napravio do svoje 43. godine kada je oboleo a zatim i preminuo od problema sa pankreasom. 

 

 

Pre Sare imao je jedan brak, a i posle nje se ženio. Zavoleo je bivšu suprugu kolege Šerifa Konjevića, Jasnu.

 

 

Sa svakom suprugom Rešić je dobio po ćerku. Amela je najstarija, zatim je na svet došla Tamara, a naposletku i Sandra, danas poznata po rijaliti učešću.

Uzbudljiv emotivni život pratio je Nina, ipak čini se da je najveći pečat na njega ostavila druga supruga.

 

 

Sa njom se najčešće pojavljivao u javnosti, pričalo se da je zbog nje prihvatio pravoslavlje kako bi se venčali u crkvi a tome svedoči i jedina slika venčanja.

Pročitajte: Ne mogu više da slušam laži ćerke Sandre -Najbolji prijatelj pokojnog Nina Rešića otkriva tužnu istinu o njegovoj smrti

Crkveno venčanje Nina Rešića bio je povod da muzičar okupi sve svoje kolege koje i dan-danas godinama nakon njegove smrti. 

 

 

Upravo oni pričaju da se od svoje najveće ljubavi razveo zbog njene odluke da živi u inostranstvu.

Komentari (0)

Loading