Celebrity News

Nikola Jokić sa suprugom i ćerkom kiti jelku: Ništa dirljivije nećete danas videti - Ognjena je najmedeniji pomoćnik (FOTO)

Jelka Nikole Jokića ove godine je prelepa

Nikola Jokić sa suprugom i ćerkom kiti jelku: Ništa dirljivije nećete danas videti - Ognjena je najmedeniji pomoćnik (FOTO)

Bilo da je u Americi ili Srbiji najbolji NBA košarkaš Nikola Jokić praznike dočekuje u skladu sa običajima.

Pročitajte: Tamara Vučić ugostila Nikolu Jokića - Njihovu zajedničku fotografiju svi komentarišu, a tek da vidite njen stajling

Jelka Nikole Jokića i njegove supruge Natalije tada dobija centralno mesto u dnevnom boravku i postaje baza oko koje se svi ukućani okupljaju i u ponoć ili narednog dana razmenjuju poklone.

Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

 

Kada su u domovini, skladni supružnici to čine sa članovima uže i šire porodice, goste i prijatelje i kumove; kada su, pak, u inostranstvu, Novu godinu i Božić dočekuju sami sa njihovom naslednicom Ognjenom, zbog čijeg osmeha će srpski košarkaš verovatno poneti odelo Deda-Mraza.

Instagram

 

Ako je suditi po Jokićevim angažmanima u Sjedinjenim Američkim Državama, 2024. godinu on, supruga i ćerka dočekaće upravo tamo, te su se stoga latili kićenja jelke.

Pročitajte: Supruga Nikole Jokića stajlingom podigla buru - Natalija, šta ti je to na nogama? Pogledajte fotke iz Sombora

Najmlađi pomoćnik, naslednica Ognjena, dovoljno je porasla da prvi put može da na jelku okači ukras, što su ponosni roditelji zabeležili foto-aparatom, pa objavili na društvenim mrežama.

instagram

 

Svi su se složili da ništa slađe od tog prizora nisu videli, a da je jelka Nikole Jokića očaravajuća. Mnogi se nadaju da će sportista ipak ove godine pronaći malo vremena da poseti svoju spektakularnu vilu u Somboru, koju je sagradio sa puno ljubavi.

 

Komentari (0)

Loading