Celebrity News

Njegovi su me sa sinom izbacili na ulicu, a moj otac... Stoja posle smrti muža prošla kroz pakao, ispovest ledi krv u žilama

Suprug Stoje Novaković preminuo, nakon toga usledio pakao za pevačicu

Njegovi su me sa sinom izbacili na ulicu, a moj otac... Stoja posle smrti muža prošla kroz pakao, ispovest ledi krv u žilama

Ata Images

Suprug Stoje Novaković poguinuo je u saobraćajnoj nesreći i ostavio svoju dvadesetogodišnju suprugu na milost i nemilost svoje porodice.

Stoja se za svog supruga udala kao mlada devojka od 17 godina, podarila mu je sina Milana, a posle tri godine srećnog braka usledio je pakao.

- Posle tri godine srećnog braka moj suprug je stradao u saobraćajnoj nezgodi. Odmah nakon sahrane njegova porodica je izbacila mene i naše trogodišnje dete iz kuće. Držala sam Milana za ruku, vrištala i plakala dok smo hodali ulicom. Nisu me voleli jer sam bila siromašna - ispričala je pevačica jednom prilikom za medije.

 

 

Suprug Stoje Novaković poginuo je, a ona je ostala potpuno sama, jer je, kako sama ističe, očeve reči shvatila bukvalno:

- Taj dan sam bukvalno išla ulicom sa detetom, bez garderobe, igračaka, bez ičega i vrištala sam na sav glas, baš mi je bilo jako loše. Gledam u dete i idem, a ne znam gde...Otac je bio toliko strog i rekao je ako se udam da više ne dolazim, a ja sam to shvatila bukvalno i nisam smela da idem kod roditelja, nekako nisam htela da oni budu u pravu - kazala je.

Pročitajte: Stoja u kupaćem kostimu - prizor koji ćete više puta pogledati: Ovo je jedina fotografija posle 25 godina karijere

- Međutim, imala sam jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla tada, bila sam kod nje sa detetom nekih 6 meseci dok se nisam iščupala finansijski. Odmah sam morala da nastavim da radim. Prijatelji su mi pomogli bili  su mi kao porodica - dodala je pevačica.

 

 

Danas Stoja živi luksuznim životom, koji je svojim radom obezbedila sebi i sinu. Obnovila je porodični dom u Perlezu i sklonila se iz javnosti.

Komentari (0)

Loading