Lepota

Stoja u kupaćem kostimu - prizor koji ćete više puta pogledati: Ovo je jedina fotografija posle 25 godina karijere

Stoja u kupaćem kostimu - prizor koji ćete više puta pogledati

Stoja u kupaćem kostimu - prizor koji ćete više puta pogledati: Ovo je jedina fotografija posle 25 godina karijere

Lavinu komentara izazvala je Stoja u kupaćem kostimu.

Folk pevačica Stojanka Novaković nikog ne ostavlja ravnodušnim, kako svojim vokalnim sposobnostima, tako stavom, ali i stasom.

U šestoj deceniji ona se može pohvaliti odličnim izgledom za koji mahom dobija samo komplimente, a da lavinu reakcija i ovog puta izazove zaslužna je najnovija njena fotografija sa letovanja na kojoj smo imali prilike da se uverimo kako izgleda Stoja u kupaćem kostimu.

 

 

Naime, popularna pevačica uživa na zasluženom odmoru u Istri odakle pratioce izveštava o svojim aktivnostima i deli fotke, a poslednja je napravila pravi bum na društvenim mrežama.

Nije se libila Stoja u kupaćem kostimu da ispozira i pohvali se svojom odličnom formom i linijom koju je, kako je priznala, uz pomoć liposukcije uspela da dovede do savršenstva:

Instagram

 

 

- Smršala jesam, da. Bila sam na liposukciji u Turskoj. Htela sam da budem riba, eto zato sam se odlučila na ovaj korak. Bolelo je jako. Oporavak je bio zaista težak, bila sam devet i po sati u veštačkoj komi. Bilo je strašno, ali imala sam eto druga koji je bio uz mene, pomogao mi je.

- Nisam se plašila uopšte, ali je bolelo. Uvek ću da radim nešto na sebi, kad mi se ćefne. Ja nisam išla na liposukciju zato što ja nisam zadovoljna sobom, već zato što sam tako htela. Sad imam poseban režim - hrana i trening ništa, sad pijem samo čaj, popeo mi se više na glavu - ispričala je Stoja kako prenosi "24 sedam", ne skrivajući da je operacija bila prilično skupa.

Pročitajte: Vrt iz snova, ogroman garderober... Zavirite na Stojino imanje u Perlezu, od trošne rodne kućiće STVORILA JE RAJ kao iz filmova (FOTO)

- Mnogo košta liposukcija, ne mogu da vam kažem koliko. Imala sam poseban apartman, gledali su me kao da sam svetska zvezda. Oni ne znaju da sam ja ovde javna ličnost, a dočekana sam kao holivudska zvezda. Imala sam u sobi tri medicinske sestre koje su bile 24 sata uz mene, to je baš za pohvalu - istakla je tada pevačica koja očito nema problem da bez Fotošopa objavi fotku.

 

 

Ova na kojoj je Stoja u kupaćem kostimu izazvala je samo pohvale na konto njenog izgleda, a jedan od komentara privukao je posebnu pažnju:

- Oduvek mi se dopadalo kako je Stoja zgodna, prava rasna žena, moćna - glasila je poruka jednog njenog fana.

Komentari (0)

Loading