Lifestyle

Dom Danice Maksimović oličenje je elegancije: Zavirite u savršeno opremljen stan u centru Beograda, vidi se da ovde živi dama (FOTO)

Dom Danice Maksimović predivno je uređen kutak

Dom Danice Maksimović oličenje je elegancije: Zavirite u savršeno opremljen stan u centru Beograda, vidi se da ovde živi dama (FOTO)

Mirko Tabašević

Glumica Danica Maksimović decenijama je u ljubavi sa nevenčanim suprugom Todeom Lolićem sa kojim ima sina, uspešnog reditelja Miloša Lolića, a skladna porodica koja se svojevremeno iz Malog Mokrog Luga preselila u centar Beograda do pre nekoliko godina živela je pod istim krovom. Dom Danice Maksimović u kojem je boravila skladna tročlana porodica, sin je u jednom momentu napustio poželevši da se osamostali i preseli u manji stan, da bi ga ubrzo zatim posao odveo u inostranstvo.

Pročitajte: Fotografija u bikiniju otkrila da je Danica Maksimović bila na estetskoj intevenciji - Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

 

 

Kuća u kojoj Danica živi sa svojim izabranikom nalazi se na Zvezdari i par ju je kupio od Todeove rodbine budući da im se mnogo dopao raspored prostranih soba, kuhinja, dnevni boravak i trpezarija, a najviše od svega okućnica, u kojoj posebno uživa čuvena glumica. Prelepo dvorištance koje obiluje zelenilom i raskošnim cvećem, pravi je mali raj. U njemu Danica gaji ruže, ljiljane i božure o kojima sa puno ljubavi godinama brine i u tome se odlično snalazi.

Pročitajte: Ošišala se do glave! Danica Maksimović odsekla svoju bujnu kosu, a danas joj je 70. rođendan! Pogledajte kako izgleda (FOTO)

 

 

- Priroda je moja snaga i ljubav, ali i oaza u ovim danima… Lepota, uživanje, inspiracija, održavanje kondicije, terapija… Dar koji dobijam je moja sreća - napisala je Danica u opisu jedne od fotografije iz baštice koju često možemo videti na njenom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Javnost zanemela - Sreća je došla u dom Danice Maksimović u njenim godinama, u naručju DRŽI BEBU! Čestitamo! (FOTO)

 

 

Dom Danice Maksimović, kako spolja tako i iznutra odiše posebnom elegancijom i stilom. Skladni partneri vodili su računa o svakom detalju, a posebnu pažnju posvetili su odabiru nameštaja, kao i raznim umetninama koje krase zidove njihove dvospratnice.

Pročitajte: Nekada je bio zgodni lekar, da li vam i sad ide uz nju? Pogledajte kako danas izgleda muž Danice Maksimović (FOTO)

 

 

 

 

U dnevnom boravku nalazi se i kamin koji svemu da je poseban pečat, posebno u periodu praznika kada je svaki kutak bajkovito ukrašen i dekorisan, a jedno od omiljenih glumičinih prostorija svakako je kuhinja u kojoj ona sprema vrsne specijalitete kako za svog dragog tako i za prijatelje koje često vole da ugoste.

Pročitajte: Zašto bih se stidela? Ovako izgleda stomak žene od 70 godina - Danica Maksimović ponosno u bikiniju (FOTO)

 

 

Komšije i oni koji Danicu viđaju u kraju u kojem stanuje kažu da je doterana i sređena i kada nije ispred kamera, ali pre svega ističu njenu ljubaznost i neposrednost, te za nju imaju samo reči hvale.

Komentari (0)

Loading