Celebrity News

Svi pričaju o razvodu Danice Maksimović! Srceparajuće reči glumice rasplakale fanove (FOTO)

Razvod Danice Maksimović - istina ili nagađanje

Svi pričaju o razvodu Danice Maksimović! Srceparajuće reči glumice rasplakale fanove (FOTO)

Instagram

Više od tri decenije Danica Maksimović i njen izabranik Todor Lolić u skladnom su braku. Sin Miloš Lolić, slavni reditelj, kruna je njihove ljubavne priče. Razumevanje i poštovanje supružnci su jedno u drugome pronašli a upravo te stavke vezale su ih čak i kada je bilo teško, te razvod Danice Maksimović nikada nije bio tema u domu glumice.

Prošli su glumica i njen izabranik kroz razne faze odnosa, poput mnogih drugih parova.

Pročitajte: BOLEST Danice Maksimović više nije mogla ostati skrivena! Napada podmuklo i određenu grupu ljudi, najteži dani slavne glumice (FOTO)

Tode se snažno nosio sa svim Daničinim periodima. Podržavao ju je kada je bila u jeku popularnosti jednako kao kada je imala profesionalne padove, a ostao je uz nju čak i kada ju je morio problem zavisnosti.

Ne samo da je ostao, Tode je Danici dao snagu da se mane alkohola i pružio joj svu neophodnu pomoć da se vrati na pravi kolosek.

Privatna Arhiva

 

Jake emocije vežu glumicu i njenog izabranika, a čini se da su one iz godine u godinu sve jače.

Pročitajte: Prerano je otišao, suza suzu stiže... Danica Maksimović se oglasila fotografijom i rasplakala ceo Instagram, da li je moguće? (FOTO)

Razloga da se u ovo veruje je sijaset, između ostalog to se može zaključiti i na osnovu poslednjih reči dramske umetnice objavljenih na Instagramu.

Danica je, naime, ispod svoje fotografije ispisala citat, a svi su naravno pomislili da ga je uputila voljenom.

Pročitajte:Izgleda nestvarno: Danica Maksimović napravila pometnju novom fotografijom

- Nešto u meni zna stvari pre nego ih otkrijem, kao da je svemir zaključao tajne u oku, pa se osećaj sa mnom šali, struji i opominje. Kad sam sa tobom nađem se na nuli, prija mi da stanem između misli i noći. Ćutali ili pričali jednako mi dušu smiri tvoja blizina. Kad je ima - napisala je umetnica, zbog čega je dobila divne komentare pratilaca.

Ata Images

 

Veliko obožavanje publika gaji prema glumici, koja je iza sebe beleži divne uloge. Jednako voli i njenog i Lolićevog naslednika koji je izuzetno cenjen u inostranstvu.

Pročitajte: Više nije tajna: Sin Danice Maksimović zaprosio poznatu glumicu, tri decenije je starija od njega (foto)

Danica i Tode ponosni su roditelji, a nije tajna da bi ih obradovalo i da se nađu u ulozi bake i deke uskoro.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading