Celebrity News

Sin Dragana Bjelogrlića zablistao na tajnom venčanju: I tri dana svadbe je malo (FOTO)

Sin Dragana Bjelogrlića preti da u profesionalnom pogledu nadmaši oca

Sin Dragana Bjelogrlića zablistao na tajnom venčanju: I tri dana svadbe je malo (FOTO)

Ata Images

Sin Dragana Bjelogrlića glumac je u usponu, sa čime se, osim pozorišnih i filmskih stručnjaka, slaže i publika koja ga malo-malo gleda u nekom projektu.

Pročitajte: Pre Maje voleo je NJU - Dragan Bjelogrlić OVOM poznatom muškarcu preoteo devojku (FOTO)

Aleksej Bjelogrlić prevashodno je pozorišni glumac. Za kratko vreme postao je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, ali ne odbija ni ponude za film i seriju.

Ata Images

 

U glumačke bravure Bjelinog naslednika publika se mogla uveriti još dok je bio dečak, u filmu "Montevideo Bog te video", gde je tumačio malog Tirketa.

Instagram

 

Potom se dokazao u serijama "Žigosani u reketu", "Senke nad Balkanom", "Mama i tata se igraju rata", a odnedavno fanovi bioskopskog platna moći će da ga pogledaju u filmu "Nedelja", posvećenom folk pevaču Džeju Ramadanovskom.

Da je ponosan na svoj novi projekat sin Dragana Bjelogrlića pokazao je i objavom na Instagramu, gde, inače, vrlo stidljivo sa pratiocima deli postove.

 

 

Ovoga puta želeo je da svi vide ono na čemu je radio i pozove publiku u bioskope da pogledaju.

Naime, Aleksej je podelio jedan kadar sa venčanja, očigledno, dok u dnu stoji: "I tri dana svadbe je malo."

 

 

Bjelinom mezimcu svi predviđaju svetlu budućnost, koju on gradi korak po korak, bez mnogo uplitanja roditelja.

Pročitajte: Brat Milorada Mandića Mande bez dlake na jeziku! Nije Bjela otplatio Mandin kredit, ovo je prava istina (Foto)

Isto se može kazati i za njegovu sestru Miu Bjelogrlić, koja je odmah po okončanju studija pronašla zaposlenje kao televizijski voditelj.

 

 

Bjelogrlić i njegova supruga Maja imaju mnogo razloga za ponos, te su svi ubeđeni da im dom u ove praznične dane odiše posebnom energijom.

Komentari (0)

Loading