Celebrity News

Raj Slobode Mićalović: Glumica konačno pokazala unutrašnjost vikendice na Dunavu, ovde provode magične trenutke (FOTO)

Dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića san je svake porodice sa dvoje i više dece

Raj Slobode Mićalović: Glumica konačno pokazala unutrašnjost vikendice na Dunavu, ovde provode magične trenutke (FOTO)

Poznato je da su u mestu Čortanovci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pre nekoliko godina sagradili vikendicu. Predivan kutak sa pogledom na Dunav glumac i glumica dizajnirali su tako da svako od ukućana ima svoj prostor. Imanje oko kuće, sa čak 60 čokota vinove loze posebna je priča i broji čak nekoliko hektara, a tu je i pomoćni deo, namenjen za skladištenje. Dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića u prirodi nestvarno je lep, a glumački par tamo vrlo često okuplja prijatelje. Tamo su prošle godine oni obeležili Vojinov rođendan, a među zvanicama našla se Vojinova koleginica sa klase Nataša Ninković.

Pročitajte: Pogled na Dunav, nestvaran vrt: Sloboda i Vojin sa ćerkama praznike provode u vikendici blizu Beograda, zavirite u njihov raj (FOTO)

 

 

Česti gosti glumca i glumice su i bivši reprezentativac u odbojci Vanja Grbić i njegova supruga, koji su provesionalni ribari, što je i Vojinova pasija.

Pročitajte: KRAJ je bio neminovan! Sloboda Mićalović donela konačnu odluku: Napušta ga posle 15 godina (FOTO)

Instagram

 

Dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića u Čortanovcima mesto je koje glumcu, glumici i njihovim bliznakinjama Veri i Mili služi za odmor, relaksaciju, te ga stalno dorađuju, iznova dekorišu i sređuju. Kako kućerak dramskih umetnika spolja izgleda uveliko je poznato, ono o čemu se manje zna je kakva je njegova unutrašnjost.

Pročitajte: Tako slične, a tako različite: Ovako je Sloboda Mićalović sa svojim bliznakinjama provela vikend, Vera i Mila oduševile FOTO

Instagram

 

 

Upravo to nedavno sa pratiocima na Instagramu podelila je Sloboda i sve oduševila. Jedan kadar otkrio je dovoljno i to da oboje i ona i Vojin vrlo imaju ukusa sa uređenje enterijera, kao i to da je dom ušuškan i vrlo romantičan.

 

 

Komentari (0)

Loading