Celebrity News

Ovakvu je još niko nije video: Prve slike Milice Milše u kupaćem otkako je smršala

Milica Milša se skinula u kupaći pa prošetala Karibima

Ovakvu je još niko nije video: Prve slike Milice Milše u kupaćem otkako je smršala

Instagram

Milica Milša se skinula u kupaći kostim, što su mobilnim telefonima zabeležili njen suprug ili pak sin, a taj jedinstveni trenutak osvanuo je i na društvenim mrežama i izazvao brojne komentare.

Glumica, koja je do pre mesec dana naporno snimala, otputovala je u toplije krajeve te tamo uživa sa svojim najmilijima.

Pročitajte: Ne, oni nisu kao drugi! Milica i Žarko najluđu noć provešće na OVOJ egzotičnoj destinaciji - Svi im zavide (FOTO)

Višečasovna snimanja ona je zamenila Karibima. Odlučila je da se sa najmilijima opusti i hladne, januarske dane provede na tropskoj temperaturi.

 

 

Kada je objavila prvu fotografiju iz Singapura, mnogi su pomislili da je to to, da će dramska umetnica Novu godinu i Božić provesti u Aziji, što je ona i učinila, ali odmor tu nije završila.

 

 

Naprotiv, to je bio samo mali nagoveštaj šta Milšu, njenog supruga Žarka i sina Antonija tek čeka. 

Ukrcali su se sa na prelepi brod, koji podseća na grad i sadrži od restorana, preko butika i kockarnica do bazena i salona lepote i sada krstare karipskim ostrvima.

 

 

Očigledno je da je nova telenovela „Zakopane tajne" donela lep prihod bračnom paru kada su ovakvo putovanje sebi uspeli da prišute i na njega povedu sina.

Pročitajte: Slavlje u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića! Glumica lije suze radosnice - Samo je ovo čekala otkako joj je sin doktorirao (FOTO)

Čini se da tročlana porodica neizmerno uživa u svakom zajedničkom trenutku, čemu najbolje svedoče snimci i fotografije na Instagram profilima supružnika.

 

 

Na jednoj od slika Milica Milša se skinula u kupaći, a uprkos blago obmotanom peškiru svi su mogli zaključiti kako ona sada izgleda otkako je smršala.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading