Celebrity News

Došlo je vreme da se ljubav ne krije! Strugar i Nina Nešković zablistali na slavlju kakvo se ne pamti: Fotografije su pred vama

Venčanje Petra Strugara i Nine Nešković svi željno iščekuju

Došlo je vreme da se ljubav ne krije! Strugar i Nina Nešković zablistali na slavlju kakvo se ne pamti: Fotografije su pred vama

Ata Images/Marija Mladjen

Venčanje Petra Strugara i Nine Nešković tema je o kojoj ne prestaje da se govori, a spekulacije su počele još prvog dana kada se doznalo za njihovu vezu.

Pročitajte: Petar Strugar potvrdio vezu sa Ninom Nešković! Glumac joj je dao posebno obećanje - svi čestitaju (FOTO)

Publika, javnost, fanovi, mediji radoznali su da saznaju ima li za popularne emotivne partnere u tom smislu nade, da li su već o svadbenom veselju razgovarali i da li je istina da uveliko žive pod istim krovom, te da su jedno drugome upoznali porodice.

Ata Images

 

Budući da su oboje izuzetno stidljivi i s publikom retko dele privatne momente, mediji su se pomirili s mišlju da će do ma kakvog privatnog detalja, posebno do podatka da se sprema venčanje Petra Strugara i Nine Nešković, teško doći.

Odluku da o svojoj vezi ne govore doneli su zajedno, istovremeno su odlučili da se ne pojavljuju zajedno na medijski ispraćenim događajima, zbog čega su najnovije slike sa privatnog slavlja već drugi dan pravi šok za javnost.

Ata Images

 

Naime, Strugar i Nina pojavili su se zajedno na punoletstvu Marte Petričević, ćerke njihove koleginice Nele Mihailović, u neko doba sa slavljenicom su se i slikali a potom na iznenađenje mnogih, fotografije objavili na društvenim mrežama.

Mnogi sumnjaju da je ovaj potez jedan stepenik više u vezi, možda baš onaj ka oltaru.

Instagram

 

Ono što se do sada zna o Crnogorcu i lepoj Beograđanki splet je nagađanja i spekulacija, potpomognutih detaljima dobijenim od izvora zaljubljenog para.

Navodno, romansu su otpočeli nakon čitajuće probe, prvo su dugo bili prijatelji, a zatim su sasvim nečujno prigrabili ljubav.

Pročitajte: Intimno slavlje za najbliže - Zavirite na VENČANJE Petra Strugara sa koleginicom, očaraće vas njena venčanica i lepota (FOTO)

Obožavaju i cene jedno drugo i vreme koje provode sa Petrovim sinovima iz prošlih brakova.

Poštuju se, gaje poverenje, privrženost i ljubav kakvu do sada nisu osetili, što su sve temelji jednog zdravog odnosa i sutradan skladnog braka.

Njanovije fotografiju Petra i Nine pogledajte OVDE.

 

Komentari (0)

Loading